Terug naar Nieuwe iOS 11-bèta's verschenen
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Nieuwe iOS 11-bèta's verschenen

Door Laura Grootaarts22 augustus 2017 11:192 min. leestijd0

Er zijn weer nieuwe iOS 11-bèta’s verschenen: Apple heeft gisteren om te beginnen de zevende bèta voor ontwikkelaars uitgebracht. Pal daarna volgde ook de zesde publieke bèta. De bèta’s zijn inhoudelijk gelijk aan elkaar.

iOS 11 iPhone iPad

Geen grote vernieuwingen

iOS 11 werd in juni aangekondigd en moet in september verschijnen. Gedurende de hele zomer verschijnen er testversies van de nieuwe software, en daarmee naderen we nu de eindfase. Noemenswaardige veranderingen zijn er in dit stadium niet meer, het gaat steeds meer om details. De vorige bèta-versies van een week geleden, waren wat dat betreft stukken spannender: toen kregen diverse apps een nieuw icoon.

Bèta iOS 11 downloaden

On de ontwikkelaars-bèta te installeren, moet je bij Apple geregistreerd staan als ontwikkelaar. De publieke bèta is voor iedereen met een geschikte iPhone, iPad of iPod touch te installeren. Heb je de publieke bèta nog niet eerder gedownload? Dan moet je je eerst nog aanmelden voor het Apple Beta Software Program. Deelname aan het programma is gratis en in ons artikel Publieke bèta iOS 11 downloaden: zo werkt het lees je wat je moet doen.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Hoewel de gekste foutjes en problemen inmiddels zijn weggepoetst, adviseren we je nog altijd om de bèta niet te installeren op een iPhone of iPad die je dagelijks nodig hebt.

Lees meer over de nieuwe iOS-functies in ons iOS 11 dossier.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iOS 11
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar