Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 156iOS 17-geheimen onthuld
Cover van
nieuws iOS 11

iOS 11.3 bèta 3 is uit: dit is er nieuw (update)

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
iphone hoesje


Lees verder na de advertentie

Update: Na de bèta voor ontwikkelaars, is inmiddels ook de publieke bèta verschenen. Iedereen met een iPad, iPhone of iPod touch kan deze uitproberen.

Apple heeft gisteren de derde publieke bèta van iOS 11.3 uitgebracht. iOS 11.3 bèta 3 is nu beschikbaar voor ontwikkelaars, de publieke versie volgt waarschijnlijk binnen afzienbare tijd.

Wat is er nieuw in iOS 11.3 bèta 3

In de derde bèta van iOS 11.3 zijn onder meer de volgende veranderingen aangetroffen ten opzichte van de vorige bèta van twee weken geleden:

  • AirPlay 2 is weer verwijderd …
  • De iPod touch (zesde generatie) wordt weer ondersteund.
  • Bij het verwijderen van een conversatie in Berichten krijg je een extra waarschuwing.
  • Een wifi-probleem ut de tweede bèta is verholpen.

En dit wisten we eerder al van iOS 11.3

Animoji


kooptip

iOS 11.3 komt dit voorjaar uit en belooft een grote tussentijdse update te komen. Apple kondigde de grootste veranderingen in iOS 11.3  zelf al aan. Voor de iPhone X komen er extra animoji – een leeuw, een beer, een draak en een schedel. Verder wordt augmented reality nog realistischer, heb je meer inzage én invloed in de conditie van je batterij en krijgt Gezondheid een feature voor patiëntendossiers.

In de bèta-versies die tot nu toe verschenen, zijn ook nog de volgende nieuwe functies gevonden:

iOS 11.3

Apple gaf vorige maand al een sneakpreview van iOS 11.3. Het is een tussentijdse update met relatief veel nieuwigheden. De update moet dit voorjaar voor iedereen met een iPhone, iPad of iPod touch te downloaden zijn. Lees ook ons iOS 11-dossier.

[relatedissue]