Terug naar iOS 11.3.1 is uit, lost problemen met scherm iPhone 8 op
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iOS 11.3.1 is uit, lost problemen met scherm iPhone 8 op

Door Laura Grootaarts24 april 2018 22:422 min. leestijd0

Apple heeft vanavond iOS 11.3.1 uitgebracht voor iPhone, iPad en iPod touch. Geen spannende nieuwe functies dit keer, wel wordt er irritante bug voor de iPhone 8 uit de weg geruimd. iOS 11.3.1 volgt iOS 11.3 op, waarmee wél allerlei nieuwigheden werden geïntroduceerd.

iOS 11.3.1

Een week of twee geleden werd duidelijk dat het niet verstandig was om het scherm van de iPhone 8 te laten door een derde partij. Want zelfs als de reparatie keurig werd uitgevoerd, werkte daarna in veel gevallen het aanraakscherm helemaal niet meer. Met iOS 11.3.1 lost Apple deze ellende weer op. Toch geeft Apple in de beschrijving van deze software-update nog altijd een waarschuwing en het dwingende advies om een dergelijke reparatie alleen te laten uitvoeren bij Apple zelf, of bij experts die door Apple gecertificeerd zijn.

Ook wordt met iOS 11.3.1 de beveiliging van je toestel weer verder geoptimaliseerd. Alleen dat al is reden genoeg om deze update te installeren.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

iOS 11.3.1

iOS 11.3.1 downloaden

Wil je de update downloaden op je iPhone of iPad? Open de app Instellingen en ga naar ‘Algemeen>Software-update’. Of zoek in het zoekvenster boven het Instellingen-menu naar ‘software’; dan vind je de update ook.

Via je Mac of pc kan het updaten via iTunes. Sluit hiervoor je iPhone, iPad, of iPod touch met een kabeltje aan je Mac of PC. Selecteer in iTunes je apparaat en klik op ‘Zoek naar update’. Hoe groot de update is, hangt af van het soort iPhone of iPad dat je hebt.

Lees ook ons dossier over iOS 11.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar