Terug naar iOS 11.2 bèta al beschikbaar: dit verandert er in de komende update
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iOS 11.2 bèta al beschikbaar: dit verandert er in de komende update

Door Koen van Ekeren31 oktober 2017 11:462 min. leestijd0

In een sneltreinvaart werkt Apple aan updates voor het besturingssysteem van de iPhone en iPad. Terwijl iOS 11.1 nog niet eens uit is, heeft het de iOS 11.2 bèta voor ontwikkelaars beschikbaar gesteld.

rekenmachine bug ios 11

Nieuw in iOS 11.2 bèta

De grootste verandering bevindt zich in het Bedieningspaneel. Daar is het in iOS 11.2 mogelijk om meerdere bronnen te bekijken in de mediaspeler. Je kunt daar dus bijvoorbeeld zowel zien wat zich op je iPhone afspeelt, als op je Apple TV. Ook bevat de testversie nieuwe wallpapers, die momenteel alleen exclusief zijn voor de iPhone 8 (Plus) en de iPhone X.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Verder zitten in de bèta zitten geen opvallende nieuwe functies of grote uiterlijke veranderingen verwerkt. Wel zijn er een aantal bugs verholpen, waaronder één belangrijke: de Rekenmachine-bug.

Wellicht had je het al opgemerkt: wanneer je in iOS 11 snel een som intikt in de app Rekenmachine, kan de app daar niet mee omspringen. Zelfs een simpele som als 1+2+3 levert dan een fout antwoord op. In eerste proefversie van iOS 11.2 is dit probleem verholpen, dus we kunnen dus weer op de calculator rekenen.

Alleen voor ontwikkelaars

De iOS 11.2 bèta is alleen te downloaden voor ontwikkelaars. Doorgaans duurt het niet lang voordat Apple ook de publieke bèta beschikbaar stelt en die kan iedereen downloaden. Wil je weten hoe je dit doet? Lees dan ons artikel Publieke bèta iOS 11 downloaden: zo werkt het om te weten te komen hoe dit in zijn werk gaat.

Bekijk ook de 11 verborgen functies van iOS 11:

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Koen van Ekeren

(Web)redacteur van iCreate. Haalt met zijn iPhone met gemak een schermtijd van drie uur. Laat die functie op de Mac liever uit.

Lees meer »

Praat mee!

avatar