Terug naar iOS 11.1.1 beschikbaar: dit moet je weten
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iOS 11.1.1 beschikbaar: dit moet je weten

Door Koen van Ekeren10 november 2017 09:422 min. leestijd0

Apple heeft iOS 11.1.1 voor je iPhone, iPad en iPod touch beschikbaar gesteld. Het gaat om een kleine update, waarbij Apple een paar bugs van iOS 11.1 uit de weg helpt. Ook als je geen last hebt gehad van de vervelende bugs, raden we het je aan om iOS 11.1.1 te installeren. Hiermee is je toestel weer helemaal up to date op het gebied van beveiliging.

iOS 11

iOS 11.1.1

Ruim een week geleden bracht Apple nog iOS 11.1 uit, een relatief grote update voor iOS 11. De versie bracht liefst 70 nieuwe emoji met zich mee en de App-kiezer met 3D Touch was weer terug van weggeweest.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

De vernieuwingen in iOS 11.1.1 zijn minder spectaculair, maar bieden een aantal nuttige probleemoplossingen. Zo is er een oplossing voor een bug in de autocorrectie van het toetsenbord. Deze fout veranderde de letter ‘i’ bij vele gebruikers in een ‘A’ of ‘A[?]’. Dit probleem teisterde voornamelijk Engelstalige gebruikers, die de losse letter ‘I’ gebruiken voor het zeggen van ‘ik’.

Daarnaast hadden sommige gebruikers last van Siri. De virtuele assistent zou door een fout niet reageren op ‘Hé, Siri’. Met iOS 11.1.1 is deze bug dus verholpen.

iOS 11.1 downloaden

Wil je de update downloaden op je iPhone? Open de app Instellingen en ga naar ‘Algemeen>Software-update’. Of zoek in het zoekvenster boven het Instellingen-menu naar ‘software’; dan vind je de update ook.

Via je Mac of pc kan het updaten via iTunes. Sluit hiervoor je iPhone, iPad, of iPod touch met een kabeltje aan je Mac of PC. Selecteer in iTunes je apparaat en klik op ‘Zoek naar update’. Hoe groot de update is, hangt af van het soort iPhone of iPad dat je hebt.

Geheime functies

De grootste verbeteringen van iOS 11, zoals het grondig vernieuwde Bedieningspaneel, is je vast niet ontgaan. Maar iOS 11 bevat ook veel nieuwigheden die lang niet alle gebruikers kennen. Bekijk ze in deze video:

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Koen van Ekeren

(Web)redacteur van iCreate. Haalt met zijn iPhone met gemak een schermtijd van drie uur. Laat die functie op de Mac liever uit.

Lees meer »

Praat mee!

avatar