Terug naar iOS 11.0.2 is uit; lost onder meer probleem krakende iPhone 8 op
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iOS 11.0.2 is uit; lost onder meer probleem krakende iPhone 8 op

Door Laura Grootaarts3 oktober 2017 19:272 min. leestijd1

Het is tegenwoordig een wekelijks terugkerend fenomeen: een iOS 11-update op de dinsdagavond. Zojuist heeft Apple iOS 11.0.2 uitgebracht voor iPhone, iPad en iPod touch.

iOS 11.0.2

iOS 11.0.2: wat is er nieuw

iOS 11 kwam twee weken terug uit, vorige week volgde met iOS 11.0.1 de eerste update en nu is er dus iOS 11.0.2. Ook deze iOS-versie bevat geen grote nieuwe functies; hij verhelpt de vervelendste kinderziektes. Apple benoemt de volgende probleemoplossingen en verbeteringen:

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

  • Oplossing voor een probleem waarbij op een klein aantal apparaten (iPhone 8 en 8 Plus) tijdens gesprekken gekraak was te horen
  • Oplossing voor een probleem dat ervoor kon zorgen dat foto’s werden verborgen
  • Oplossing voor een probleem waarbij e-mails die waren gecodeerd in S/MIME niet konden worden geopend

iOS 11.0.2 downloaden

De makkelijkste manier om te updaten, is draadloos – via je iPhone of iPad zelf. Hiervoor open je de instellingen en ga je naar ’Algemeen>Software-update’.

Je kunt ook updaten via pc of Mac. Sluit je toestel met het kabeltje aan, selecteer het toestel in iTunes en klik op ‘Overzicht’ en kies ‘Zoek naar update’.

iOS 11

iOS 11 verscheen vorige maand en bevat een grote hoeveelheid nieuwe functies. Van ingrijpende veranderingen zoals de metamorfose van het Bedieningspaneel, tot kleinere handigheidjes als een éénhandig toetsenbord, meerdere apps tegelijk verplaatsen en een SOS-functie.

Meer weten over iOS 11? Lees ook ons iOS 11 dossier.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »

1
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Lidia Janssen
Lezer
Lidia Janssen

ook ik dacht goed toestel I Phone 8 plus heb nu tweede toestel terug gebracht konden de mensen mij niet verstaan en echo nu toestel terug gestuurd heb u mijn oude toestel maar in gebruik baal enorm er van Heb niet veel vertrouwen er meer in hoop geld betaald er voor en heb nu niks