Terug naar ‘iOS 10.3 verschijnt binnenkort met nieuwe Theatre Mode’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘iOS 10.3 verschijnt binnenkort met nieuwe Theatre Mode’

Door Laura Grootaarts2 januari 2017 09:262 min. leestijd0

Apple blijft bezig met het verbeteren en uitbreiden van iOS 10. Enkele weken terug verscheen iOS 10.2, met onder meer nieuwe emoji’s en effecten voor iMessage, inmiddels wordt er achter de schermen al hard gewerkt aan iOS 10.3. In januari nog horen we hier meer van, vernemen we via Twitter. Dan gaan we ook kennismaken met de nieuwe ‘Theatre mode’.

Wat houdt de Theatre Mode in?

De beweringen zijn afkomstig van Sonny Dickson, die wel vaker accurate informatie lekt via Twitter (en die er soms helaas ook compleet naast zit). Hij beweert dat iOS 10.3 een Theatre Mode bevat, die via het bedieningspaneel te activeren is: daar vind je in het vervolg een icoon in de vorm van een bak popcorn.

https://twitter.com/SonnyDickson/status/814931454828412929Wat de Theatre mode precies inhoudt, blijft duister. Het kan een modus zijn die het prettiger maakt om op je iPhone of iPad een video te bekijken. Denk aan notificaties die even achterwege blijven. Of aan het dempen van het volume van de systeemgeluiden, zonder dat dit ten koste gaat van het filmgeluid.

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

Het kan ook zijn dat de theater-modus ook echt bedoeld is voor wanneer je in het theater of de bioscoop zit. Met een druk op de knop zorg je ervoor dat er even geen telefoontjes of berichten binnenkomen en dat je telefoon geen geluid maakt. En herinner je de donkere modus nog waar afgelopen zomer nog zo veel over te doen was? Misschien heeft die alles te maken met deze nieuwe modus: als je je iPhone midden in de film erbij pakt, is het scherm wat donkerder dan gewoon zodat je de andere bezoekers niet verblindt.

Verschijningsdatum iOS 10.3

De testversie van iOS 10.3 verschijnt volgens Dickson volgende week, om precies te zijn op dinsdag 10 januari. Dan kunnen software-ontwikkelaars het nieuwe besturingssysteem uitproberen. Over het algemeen duurt het daarna nog enkele weken voordat de update ook daadwerkelijk te downloaden is.

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

• Extra voordeel met KPN Hussel korting

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar