Terug naar ‘iOS 10.3.3 bèta verklapt nieuwe 12,9-inch iPad Pro’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘iOS 10.3.3 bèta verklapt nieuwe 12,9-inch iPad Pro’

Door Laura Grootaarts18 mei 2017 09:372 min. leestijd0

Apple heeft eerder deze week de bèta-versie van iOS 10.3.3 uitgebracht. In deze testversie voor ontwikkelaars lijken aanwijzingen te zitten voor de komst van een vernieuwde 12,9-inch iPad Pro. Die zou dan volgende maand tijdens de WWDC gepresenteerd worden, naast onder meer iOS 11 en misschien ook nog een 10,5-inch iPad Pro.

Wallpapers iOS 10.3.3 bèta

Afgelopen maandag verscheen iOS 10.3.2 en een dag later kon er al weer getest worden met de opvolger daarvan, iOS 10.3.3. Die heeft op het eerste gezicht weinig bijzonders te bieden: het opvallendst zijn de drie nieuwe wallpapers die zijn toegevoegd. Hieronder zie je ze:

Wallpapers iOS 10.3.3 bèta

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

Apple voegt over het algemeen niet zomaar voor de lol nieuwe achtergronden toe aan iOS. Dan moet er óf sprake van een compleet nieuwe versie van de software – wat dus zeker weten niet het geval is – óf een nieuw dan wel vernieuwd product. Apple gebruikt in dat laatste geval de nieuwe wallpapers voor marketingfoto’s zodat voor consumenten duidelijk is dat het gaat om een nieuw toestel. De drie nieuwe wallpapers lijken perfect te zijn voor de 12,9-inch iPad Pro, dus mogelijk krijgt die een update, zo redeneert Cult of Mac.

Onthullingen tijdens WWDC

Dat deze iPad Pro een update krijgt, is op zich geen verrassing. Het eerste model dateert van november 2015 en sindsdien is er niks meer aan veranderd. Mogelijk komt daar tijdens de WWDC dus verandering in. Gewoonlijk staat de WWDC in het teken van software, maar dit jaar zou weleens uit de toon kunnen vallen. Op het programma staan waarschijnlijk ook een Siri-speaker en een nieuwe MacBook (Pro). Op maandag 5 juni om 19.00 uur Nederlandse tijd weten we meer!

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

• Extra voordeel met KPN Hussel korting

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar