Terug naar iOS 10.3.2 is uit: wat voor verbeteringen zijn er?
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iOS 10.3.2 is uit: wat voor verbeteringen zijn er?

Door Laura Grootaarts16 mei 2017 09:002 min. leestijd0

Apple heeft gisteren iOS 10.3.2 uitgebracht voor iPhone, iPad en iPod touch. De update bevat geen opzienbarende nieuwe functies, toch is het verstandig om de nieuwste versie van iOS zo snel mogelijk te installeren. Dat geldt overigens ook voor de updates van alle andere Apple-besturingssystemen.

iOS 10.3.2

iOS 10.3.2

In maart kwam iOS 10.3 uit, en dat was wel een behoorlijke update met een aantal nieuwigheden. Zo kun je sinds die tijd je AirPods traceren met Zoek mijn AirPods, zijn je persoonlijke gegevens en je iCloud-opslag stukken inzichtelijker en is de Podcasts-app er in de vorm van een widget. iOS 10.3.2 heeft geen nieuwe functies, maar bevat probleemlossingen en verbetert de beveiliging van je iPhone of iPad. Zeker even downloaden en installeren dus.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

iOS 10.3.2 downloaden

De makkelijkste manier om te updaten, is draadloos – via je iPhone of iPad zelf. Hiervoor open je de instellingen en ga je naar ’Algemeen>Software-update’.

Updaten is ook mogelijk via Mac of pc. Sluit je toestel met het kabeltje aan, selecteer het toestel in iTunes en klik op ‘Overzicht’ en kies ‘Zoek naar update’.

iOS 11 met nieuwe functies

Zit je te wachten op nieuwe functies voor je iPhone of iPad, dan moet je volgende maand zeker WWDC17 volgen. Dat is Apple’s evenement voor ontwikkelaars, en daarin wordt alvast een sneak preview gegeven van de besturingssystemen die dit najaar verschijnen, waaronder iOS 11. Op maandag 5 juni om 19.00 uur vindt de betreffende keynote plaats.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »

Praat mee!

avatar