Terug naar iOS 10.3.1 is uit: wat brengt deze update?
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iOS 10.3.1 is uit: wat brengt deze update?

Door Laura Grootaarts4 april 2017 08:442 min. leestijd0

Er is weer een update beschikbaar voor je iPhone, iPad en iPod touch. iOS 10.3.1 kwam gisteren uit: krap een week nadat iOS 10.3 werd uitgebracht. Met de nieuwe versie worden geen bijzondere nieuwe functies geïntroduceerd.

iOS 10.3.1

Ondanks dat iOS 10.3.1 geen nieuwe functies bevat, raden we je toch aan om deze update te installeren. Er worden kleine probleemoplossingen doorgevoerd, en je iOS-device is bovendien weer helemaal up-to-date als het gaat om beveiliging. Apple noemt stipt zelf een concreet beveiligingsprobleem aan dat met iOS 10.3.1 verholpen is: kwaadwillenden konden code uitvoeren via de wifi-chip als ze binnen het bereik van je wifi waren.

iOS 10.3.1 downloaden

iOS 10.3.1

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

De meest voor de hand liggende manier om te updaten, is draadloos – via je iPhone of iPad zelf. Hiervoor open je de instellingen en ga je naar ’Algemeen>Software-update’.

Je kunt ook updaten via pc of Mac. Sluit je toestel met het kabeltjes aan, selecteer het toestel in iTunes en klik op ‘Overzicht’ en kies ‘Zoek naar update’.

iOS 10.3

iOS 10.3.1 is de opvolger van iOS 10.3. Daarmee werden begin vorige week wel een aantal nieuwe functies toegevoegd. Zo kun je voortaan je AirPods terugvinden met Zoek mijn AirPods, is informatie over je Apple ID gemakkelijker te beheren via de Instellingen-app en heb je een duidelijker overzicht van je Cloud-verbruik.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »

Praat mee!

avatar