Terug naar iOS 10.2 nu beschikbaar: dit moet je weten
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iOS 10.2 nu beschikbaar: dit moet je weten

Door Sven Lamers13 december 2016 09:312 min. leestijd0

Apple heeft iOS 10.2 voor iPhone, iPad en iPod officieel gelanceerd. In de nieuwe versie krijgen we meer dan 70 gloednieuwe emoji’s en zonder twijfel worden de facepalm- en opgehaalde schouders-emoji binnenkort razend populair. Naast het toevoegen van aanvullende beroepen – van rechter tot rockster (of is het toch David Bowie?), altijd zowel in een mannelijke als vrouwelijke variant – heeft Apple ook bestaande emoji’s verbeterd. In onderstaande screenshot zie je al een paar van de nieuwe emoji’s.

iOS 10.2 emoji

TV-app vervangt Video’s

De update bevat ook de nieuwe TV-app die Apple in oktober heeft aangekondigd. Deze vervangt de oude standaard-app Video’s, maar momenteel alleen in de VS. De app TV moet het gemakkelijker maken om het overzicht te behouden over al je televisie-programma’s en -apps. De app toont bijvoorbeeld de volgende aflevering van je favoriete serie en onthoudt de afspeelpositie via iCloud. Daarnaast geeft TV suggesties voor nieuwe films en series en werkt niet alleen met iTunes, maar ook met de video-apps van andere aanbieders.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Nieuwe functies in iOS 10.2

In iOS 10.2 heeft Apple daarnaast heel veel kleine details verbetert. Zo krijgt iMessage extra effecten en kun je in de Muziek-app weer sterrenbeoordeling toekennen. Ook is het mogelijk om het activeren van Siri via een lange druk op de thuisknop uit te schakelen. Dankzij ‘Hé Siri’ is dit ook niet meer per se nodig.

ios-10-2

Hoe moet je updaten naar iOS 10.2

Via je iPhone of ander iOS-apparaat: ga naar ‘Instellingen>Algemeen>Software-update’. Of zoek in het zoekvenster boven aan het Instellingen-menu gewoon naar ’software’, want dan vind je de update ook.

Via je Mac of pc: updaten kan via iTunes. Sluit hiervoor je iPhone, iPad of iPod touch met een kabeltje aan op je Mac of pc, selecteer in iTunes je apparaat en kies voor ‘Zoek naar update’. De de precieze grootte van de update hangt af van het soort iPhone of iPad dat je hebt.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Sven Lamers

Brand Manager iCreate. Onthult alle technische Apple-geheimen, maar vindt het net zo leuk om films en foto's te bewerken.

Lees meer »

Praat mee!

avatar