Terug naar Wat gaat er veranderen in iOS 10.2?
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Wat gaat er veranderen in iOS 10.2?

Door Laura Grootaarts15 november 2016 09:462 min. leestijd1

iOS 10.2 is voor het grote publiek nog niet te downloaden, maar ontwikkelaars kunnen nu al volop experimenteren met de nieuwe versie van het besturingssysteem. Gisteren kwam er opnieuw een testversie uit – bèta nummer 3 inmiddels. Wat er dit keer veranderd is is? Wij geven je alvast een sneak preview.

Hartjes-effect in iMessage

iOS 10.2 beta 3: hart in iMessage

Je houdt ervan of je haat het intens: de nieuwe schermvullende animaties in iMessage. Voor iOS 10.2 stond al een nieuw disco-achtig glitter-effect klaar en nu is daaraan nog een extra effect toegevoegd: je kunt een ballon in de vorm van een hart versturen.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Geen SOS-noodmelding

SOS Noodmelding iOS 10.2

We meldden het vorige week misschien iets te enthousiast: deze nieuwe functie gaat levens redden. Maar de optie waarbij je door 5 keer op de uit-knop te duwen de hulpdiensten waarschuwt, is in de nieuwe bèta-versie weer van het toneel verdwenen. SOS-noodmelding zou überhaupt nog niet direct in Nederland te gebruiken zijn, maar wel in België. Nu lijkt de functie nog alleen voor India te bestaan.

TV-app in de Verenigde Staten

Het was een van de aankondigingen tijdens de keynote afgelopen maand: in de app TV komen alle televisiediensten samen. Dit zorgt ervoor dat de oude vertrouwde app Video’s nu verdwenen is – althans, in de VS. In Nederland moeten we nog even geduld hebben voor de app TV en tot die tijd blijft Video’s bij ons gewoon bestaan. Omdat Apple tijdens de keynote heeft aangegeven dat de app TV pas in december verschijnt, weten we nu ook zeker dat iOS 10 pas volgende maand officieel wordt uitgebracht.

En verder …

Emoji ios 10.2

Eerder verschenen er ook al testversies van iOS 10.2. Hierin waren onder meer nieuwe widgets en wallpapers te vinden. Ook is er weer een nieuwe dosis emoji toegevoegd aan het toetsenbord. De allerbelangrijkste toevoeging: de perzik-emoji ziet er weer uit zoals een perzik-emoji eruit moet zien. Hierdoor heeft die weer zijn ‘speciale’ betekenis.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »

1
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Rob
Lezer
Rob

Heb de beta 10.2 op m’n telefoon staan, maar sinds die update werkt m’n cam niet meer. Maar even wachten tot de echte 10.2