Terug naar iOS 10.2.1 weet of je iPhone-batterij onderhoud nodig heeft
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iOS 10.2.1 weet of je iPhone-batterij onderhoud nodig heeft

Door Laura Grootaarts28 februari 2017 10:492 min. leestijd0

Is de accu van je iPhone aan vervanging toe? Als je iOS 10.2.1 op je iPhone hebt gezet, dan kun je voortaan heel gemakkelijk controleren of je iPhone-batterij onderhoud nodig heeft. Eerder maakte Apple al bekend dat iOS 10.2.1 het accuprobleem van de iPhone 6(s) met maar liefst 70 tot 80 procent heeft teruggebracht.

Heeft je iPhone-batterij onderhoud nodig?

iPhone-batterij onderhoud iOS

Nu pas blijkt uit een support-pagina van Apple dat je dankzij deze update voortaan kunt zien of je iPhone-batterij onderhoud nodig heeft. Je krijgt daarvan overigens geen notificatie, je moet het zelf even opzoeken. Hiervoor open je de app Instellingen en tik je op ‘Batterij’. Wanneer er iets mis is met je batterij, dan staat er bovenaan in het scherm ‘Je iPhone-batterij heeft mogelijk onderhoud nodig’.

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

Help, ik heb die melding! Wat nu?

Als deze melding wordt weergegeven, moet de accu in de iPhone mogelijk worden vervangen. Je kunt je iPhone wel gewoon blijven gebruiken, maar het is op zijn zachtst gezegd verstandig om de batterij in dit geval te laten controleren bij een Apple Store of een Apple serviceprovider. Op deze support-pagina van Apple lees je meer over deze melding. Onder meer het aantal keren dat je iPhone volledig is opgeladen, de leeftijd ervan en extreme temperaturen hebben invloed op je iPhone-batterij.

Nieuwste iPhone 2022: meld je nu aan en mis niks over de laatste releases

Nieuwste iPhone 2022: meld je nu aan en mis niks over de laatste releases

Nieuwsgierig naar meer? Schrijf je in bij KPN en ontvang exclusieve updates

Praat mee!

avatar