Terug naar iOS 10.2.1 weet of je iPhone-batterij onderhoud nodig heeft
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iOS 10.2.1 weet of je iPhone-batterij onderhoud nodig heeft

Door Laura Grootaarts28 februari 2017 10:492 min. leestijd0

Is de accu van je iPhone aan vervanging toe? Als je iOS 10.2.1 op je iPhone hebt gezet, dan kun je voortaan heel gemakkelijk controleren of je iPhone-batterij onderhoud nodig heeft. Eerder maakte Apple al bekend dat iOS 10.2.1 het accuprobleem van de iPhone 6(s) met maar liefst 70 tot 80 procent heeft teruggebracht.

Heeft je iPhone-batterij onderhoud nodig?

iPhone-batterij onderhoud iOS

Nu pas blijkt uit een support-pagina van Apple dat je dankzij deze update voortaan kunt zien of je iPhone-batterij onderhoud nodig heeft. Je krijgt daarvan overigens geen notificatie, je moet het zelf even opzoeken. Hiervoor open je de app Instellingen en tik je op ‘Batterij’. Wanneer er iets mis is met je batterij, dan staat er bovenaan in het scherm ‘Je iPhone-batterij heeft mogelijk onderhoud nodig’.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €325 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Help, ik heb die melding! Wat nu?

Als deze melding wordt weergegeven, moet de accu in de iPhone mogelijk worden vervangen. Je kunt je iPhone wel gewoon blijven gebruiken, maar het is op zijn zachtst gezegd verstandig om de batterij in dit geval te laten controleren bij een Apple Store of een Apple serviceprovider. Op deze support-pagina van Apple lees je meer over deze melding. Onder meer het aantal keren dat je iPhone volledig is opgeladen, de leeftijd ervan en extreme temperaturen hebben invloed op je iPhone-batterij.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Praat mee!

avatar