Terug naar iOS 10.0.3 voor iPhone 7 (Plus) is uit
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iOS 10.0.3 voor iPhone 7 (Plus) is uit

Door Laura Grootaarts17 oktober 2016 20:442 min. leestijd0

Vanavond heeft Apple iOS 10.0.3 uitgebracht: een kleine update exclusief voor de iPhone 7 en iPhone 7 Plus. iOS 10.0.3 biedt geen nieuwe functies, maar verhelpt wel enkele irritaties.

iOS 10.0.3

‘iOS update’, ‘exclusief voor de iPhone 7 Plus’ … We horen het je bijna denken: is dit hem dan, de update waarmee je alles uit de nieuwe dubbele camera van de iPhone 7 Plus kunt halen? Maar om maar meteen een misverstand uit de wereld te helpen: nee, daarvoor moet je nog geduld hebben tot het verschijnen van iOS 10.1. Dan kun je portretfoto’s maken met een bijzonder scherpte-diepte-effect.

Ook al ontbreken de spectaculaire nieuwe functies, toch adviseren we je om de update te installeren. Er worden diverse kleine fouten mee opgelost. Ook geeft Apple aan dat hiermee een probleem waardoor gebruikers de verbinding met het mobiele netwerk tijdelijk kon uitvallen is opgelost.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Hoe kun je updaten naar iOS 10.0.3?

De update is er enkel voor de iPhone 7 (Plus). Heb je een oudere iPhone of een iPad, dan hoef je niks te doen. Heb je een iPhone 7 of 7 Plus, dan gaat het als volgt.

Via je iPhone: ga naar ‘Instellingen>Algemeen>Software-update’. Of zoek in het zoekvenster boven aan het Instellingen-menu gewoon naar ’software’, want zo vind je de update ook.
Via je Mac of pc: updaten kan via iTunes. Sluit hiervoor je iPhone met een kabeltje aan op je Mac of pc, selecteer in iTunes je apparaat en kies voor ‘Zoek naar update’.

Meer weten over iOS 10?

In het Grote iPad & iPhone boek vind je tips en workshops over alles wat met iOS 10 te maken heeft. Deze special ligt nu in de winkels en is te koop via onze webshop.

Het grote iPad & iPhone boek: iOS 10-editie

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone 7
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar