Terug naar iOS 10.0.2 verhelpt problemen met Lightning EarPods
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iOS 10.0.2 verhelpt problemen met Lightning EarPods

Door Laura Grootaarts25 september 2016 11:532 min. leestijd2

Apple heeft inmiddels iOS 10.0.2 beschikbaar gesteld voor de iPhone, iPad en iPod touch. Het is al de tweede update van iOS 10 sinds dit besturingssysteem op dinsdag 13 september gelanceerd werd – de eerste update verscheen al op de avond van de release. iOS 10.0.2 biedt geen nieuwe functies, maar zorgt wel voor een paar probleemoplossingen.

Welke problemen verhelpt iOS 10.0.2?

Lightning iPhone 7

Het was een van de irritaties bij de eigenaars van een gloednieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus. De reguliere koptelefoon-aansluiting is verleden tijd, in plaats daarvan luister je naar muziek via Lightning EarPods. Maar dat bleek niet vlekkeloos te gaan: de afstandsbediening bij deze oortjes werkte niet goed. Dat probleem moet met iOS 10.0.2 weer uit de wereld zijn.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Bij sommige gebruikers liep de Foto’s-app vast als de iCloud-fotobibliotheek geactiveerd werd. Ook dit euvel is nu verholpen.

Hoe kun je updaten naar iOS 10.0.2?

Via je iPhone: ga naar ‘Instellingen>Algemeen>Software-update’. Of zoek in het zoekvenster boven aan het Instellingen-menu gewoon naar ’software’, want dan vind je de update ook.

Via je Mac of pc: updaten kan via iTunes. Sluit hiervoor je iPhone, iPad of iPod touch met een kabeltje aan op je Mac of pc, selecteer in iTunes je apparaat en kies voor ‘Zoek naar update’. De update beslaat ongeveer 35 MB, maar de precieze grootte hangt af van het soort iPhone of iPad dat je hebt.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »

2
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Pipo Aerhu
Lezer
Pipo Aerhu

Op een iPhone7 krijg ik het niet geïnstalleerd!!!

crea
Lezer
crea

hoe krijg ik die update er weer af? arghh wat een drama, batterij vliegt leeg en er zijn een hoop dingen veranderd waar ikniet blij van wordt