Terug naar Interface iTV helemaal nieuw, software draait al op iPads
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Interface iTV helemaal nieuw, software draait al op iPads

Door Daan Jeuken16 mei 2012 12:302 min. leestijd0

Apple is druk aan het testen met de interface van de aanstaande HDTV, die we hopelijk dit jaar nog mogen verwachten. Business Insider weet te melden dat de interface compleet anders zal zijn dan die van de huidige Apple TV. De afstandsbedieningssoftware wordt ook al volop getest, op iPads welteverstaan.

TV-scherm vrij van informatie

De iPad zal dienen als uitgebreide afstandsbediening voor de televisie. Op de tablet kun je zenders zoeken, door televisieprogramma’s bladeren en aantikken wat je wilt zien. Normaal komt al deze informatie in je beeld, maar door de bediening op de iPad te laten plaatsvinden, houd je het televisiebeeld vrij. Je kunt dus rustig programmainformatie en dergelijke bekijken of door de televisiegids bladeren, zonder dat het scherm van je tv-scherm wordt gevuld met al deze informatie.

De iPhone 14 nu tot €7,50 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €7,50 korting per maand!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

iPad mini?

Het klinkt erg leuk om een iPad als afstandsbediening te gebruiken voor je tv, maar Apple kan er natuurlijk niet van uitgaan dat iedereen een iPad bezit. En als je naast je HDTV nog eens 500 euro moet investeren in een afstandsbediening, is dat ook wat gortig. Wellicht dat hier die iPad mini van pas komt, waarvan Steve Jobs ooit zei dat er geen markt voor was, maar waarover de geruchten toch altijd maar blijven rondzingen. Zou dat de afstandsbediening worden?

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar