Terug naar Instagram heeft weer iets nieuws: concepten opslaan
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Instagram heeft weer iets nieuws: concepten opslaan

Door Laura Grootaarts11 augustus 2016 10:192 min. leestijd0

Instagram test momenteel een nieuwe functie: het opslaan van concepten. En dat is een functie waar heel wat Instagrammers op zitten te wachten, zo blijkt uit de reacties op Twitter:Concepten opslaan kan nu nog niet

Iedere fanatieke Instagrammer kent de situatie: je hebt de foto bewerkt, bijna perfect, maar je wilt nog even kijken welke hashtags je het best kunt gebruiken. Of je wilt de foto pas op een later moment posten. Maar dat kan niet, want als je teruggaat verlies je alle bewerkingen en de tekst die je al geschreven hebt. Met de nieuwe functie kun je later weer verdergaan op het punt waar je gestopt was.

De nieuwe functie is nog niet voor iedereen beschikbaar. Hij wordt momenteel getest onder een groep gebruikers van de app. Het zou zomaar kunnen dat de functie bij jou al werkt. Kijk er dan overigens niet van op als de functie vervolgens weer net zo snel weer is verdwenen: zo gaat dat met dit soort experimenten. Hopelijk wordt het opslaan van concepten binnenkort standaard een mogelijkheid van Instagram en kan iedereen er gebruik van maken.

Instagram volledig overhoop gehaald

Als je de afgelopen maanden Instagram niet meer geopend hebt, dan staat je een verrassing te wachten want er is behoorlijk wat veranderd aan de app. Het design van de app is om te beginnen veel rustiger. Bovendien is er sinds vorige week Instagram Stories, een Snapchat-achtige functie waarmee je een video-/fotodagboek bijhoudt dat na 24 uur weer gewist wordt.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

• Krijg tot €400,- terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar