Terug naar Infinity Blade: Arena
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Infinity Blade: Arena

Door Redactie iCreate21 mei 2011 09:302 min. leestijd1

ChAIR, de ontwikkelstudio van het immens populaire Infinity Blade blijft maar bezig. Twee maanden geleden brachten ze de update ‘The Deathless Kings’ uit, waarin we achter het geheim van de ‘God King’ moesten komen. Nu voorzien ze ons van een gloednieuwe update genaamd ‘Arena’. We trekken ons harnas weer aan en bekijken de twee nieuwe spelmodi die de update biedt.

Test je uithoudingsvermogen
Allereerst is er de survival-modus, waarin je verschillende soorten titans moet verslaan die steeds sterker worden. In deze modus worden de gevechten, in tegenstelling tot de campaign-modus, niet onderbroken door tussenfilmpjes. De survival-modus is daarom ideaal voor spelers die Infinity Blade hebben uitgespeeld en hun gevechtsvaardigheden willen testen en trainen. Het blijft uitdagend om steeds weer een ronde verder te komen en de verslaving slaat dan ook snel toe.

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

Online strijden
De tweede toevoeging in Infinity Blade Arena is de multiplayer-modus, waarin spelers de rol van titaan of ridder spelen. De mogelijkheid om een titaan te spelen is nieuw in het spel en vergt wat gewenning. Het grote verschil tussen het spelen van ridder en titaan is de zogenaamde ‘Attack slider’. Deze zit aan de linkerkant van het scherm en hiermee kun je een type aanval selecteren. Probeer je tegenstander bijvoorbeeld te verwarren door te wisselen tussen snelle en trage aanvallen. Net als in de survival-modus kunnen spelers na afloop van een ronde upgrades kopen.

Problemen
Jammer genoeg zijn er op dit moment nog wat problemen met de online modus. Zo bleef de game verschillende keren hangen op de melding ‘Starting Game’ waarna even later de boodschap ‘Connection Lost’ op het scherm te zien was. Waarschijnlijk waren er op het moment van testen nog te weinig spelers online. Toen we eindelijk een online tegenstander hadden gevonden draaide alles vlot en waren er geen problemen.

Zowel de survival-modus als de multiplayer-modus zijn waardevolle toevoegingen aan Infinity Blade. Heb je de game nog niet en ben je nieuwsgierig geworden? Infinity Blade is tijdelijk voor €2,39 te downloaden in de App Store.

Nieuwste iPhone 2022: meld je nu aan en mis niks over de laatste releases

Nieuwste iPhone 2022: meld je nu aan en mis niks over de laatste releases

Nieuwsgierig naar meer? Schrijf je in bij KPN en ontvang exclusieve updates

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

1
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Fuzzy
Lezer
Fuzzy

Is inderdaad een leuke toevoeging.
Ik heb alleen de arena getest en het begint vrij eenvoudig maar omdat je je gezondheid niet zomaar kan healen wordt het op een gegeven moment best lastig 😀