Terug naar Impressie iCreate Live
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Impressie iCreate Live

Door Redactie iCreate11 mei 2010 16:302 min. leestijd4

Zo’n tweeduizend Apple-liefhebbers kwamen zaterdag 8 mei naar iCreate Live. Een boeiend Apple-event waar de hele dag door lezingen gehouden werden op verschillende niveaus en over uiteenlopende onderwerpen.

Inmiddels hebben verschillende partijen berichten over het event op hun sites geplaatst en meerdere mensen hebben gevraagd om foto’s van deze drukbezochte dag. Tijd voor een sfeerimpressie.

Tijdens iCreate Live reikte One More Thing de OMT Awards van 2010 uit. 1.141 mensen hadden hun stem uitgebracht. Ronald Plasterk ontving de Award voor de Apple-persoonlijkheid van het jaar, de A-Mac Utrecht werd de APR van het jaar en natuurlijk werd de iPad het Apple-product van het jaar. De andere winnaars heeft OMT in een mooi overzicht gezet. In een kort verslagstaan bovendien een aantal foto’s van de OMT-Live zaal.

De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

Op de site van One More Thing vind je ook een reflectie op de discussie die tijdens iCreate Live plaatsvond tussen oud-minister van onderwijs Plasterk, gadget-specialist Alexander Klöpping en journalist Francisco van Jole. Ze spraken over de rol die Apple in de media speelt, met de vraag of Apple hierop niet teveel macht uitoefent.

De ijzersterke tips van Richard IJzermans waren zeer geliefd bij de bezoekers. Zoals beloofd heeft Richard de behandelde onderwerpen op zijn site nog eens op een rij gezet.

Ook CARD Services was aanwezig op iCreate Live. Ze waren vertegenwoordigd met een stand waar onder meer Apple-producten gerepareerd werden door de CARD Services-dokters. Tijdens het event gaven ze ook lezingen over optimalisatie van de Mac. Voor wie deze lezingen nog eens na wil kijken, CARD Services heeft ze in pdf op hun site geplaatst.

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

• Extra voordeel met KPN Hussel korting

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

4
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Jim
Lezer
Jim

Ik zou volgende keer de OMT-zaal groter maken. Daar paste op het einde niemand meer bij, terwijl er juist veel mensen in wilden.
Ook zag ik 2 camera’s met crew filmen. Is dat nog ergens te zien? Komt dat nog?
Het bovenstaande is niet echt opbouwende kritiek, maar even voor de duidelijkheid: ik vond het heel leuk!

Hans L
Lezer
Hans L

L.S. Sorry en helaas, maar ik ben bij het middaguur teleurgesteld weer huiswaarts gekeerd. Drie lezingen bijgewoond, waarbij het stampend druk was en er velen in de gangpaden liggend of zittend plaats moesten nemen. De eerste lezing was nauwelijks voorbereid en volkomen ongestructureerd. Namen noem ik niet maar een blamage was het wel. De volgende lezing was een reclamespotje voor de spreker zelf en Sony, maar werd bovendien geplaagd door vele technische problemen. Alleen het praatje van Coen Remmelts over iMovie 09, in een overvolle zaal, was aardig en to the point. Maar daarover heeft hij ook een lezenswaardig boekje… Lees meer »

Bram Balk
Lezer
Bram Balk

Gaan we ook doen hoor, Hans.