Terug naar Illegale versie van Siri duikt op in Cydia
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Illegale versie van Siri duikt op in Cydia

Door Daan Jeuken5 december 2011 20:052 min. leestijd0

Er is een illegale, maar volledig werkende, versie van Siri opgedoken in Cydia, genaamd H1Siri. Hiermee kunnen mensen met een gejailbreakte iPhone 4 of een 4e generatie iPod touch ook gebruikmaken van de spraakassistent die alleen bedoeld is voor de iPhone 4S. De Cydia-versie is echter illegaal en is bovendien van dubieuze afkomst.

H1Siri

Vorige week meldden we dat de eerste Siri-rip-off te downloaden was via Cydia. ‘Siri0us’ kan echter alleen gesproken taal omzetten in geschreven taal en is dus eigenlijk niet meer dan dictatiesoftware. H1Siri is de eerste hack die de volledige dienst van Siri uitvoert.

Louche groep Chinezen

Pak echter niet meteen je iPhone bij de hand om H1Siri te downloaden. De gehackte versie van Siri is afkomstig van een onbekende Chinese hackersgroep genaamd CD-Dev Team. Nou is het downloaden van deze onbekende Chinezen al dubieus op zich, om H1Siri te gebruiken moet je ook nog eens al je data (zoals sms’jes en telefoongesprekken) via hun onbekende servers laten gaan. En alsof dat nog niet genoeg is, is H1Siri ook nog eens illegaal.

De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

Mocht je ondanks dat alles H1Siri tóch willen downloaden en gebruiken… dan kan dat niet. Het CD-Dev Team heeft namelijk verklaard dat hun servers eruit liggen en dat nog wel een paar weken zo zal blijven. Wat je wel kunt doen is in dit filmpje bekijken hoe H1Siri werkt:

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

• Extra voordeel met KPN Hussel korting

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone 4
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar