Terug naar iLike: 'Things for iPad heb je zo terugverdiend'
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iLike: 'Things for iPad heb je zo terugverdiend'

Door Redactie iCreate1 december 2010 14:402 min. leestijd0

In ‘iLike’ vertellen redacteuren van iCreate Magazine over hun favoriete applicaties.
Fred van Lierop raakt niet uitgepraat over ‘Things for iPad‘.

In mijn studententijd kocht ik elk jaar de Academische Agenda, een klein handzaam boekje waarin ik afspraken, opdrachten, enzovoort gemakkelijk kon noteren. Om de een of andere reden heb ik die boekjes nooit weggegooid. Laatst kwam ik ze weer tegen en viel het me weer op dat er zoveel lege bladzijden in staan omdat het ik vaak gemakkelijker vond om dingen gewoon te onthouden.

Nu ben ik een stuk ouder. Almaar alles onthouden is eigenlijk verspilling van energie. Afspraken, projecten, taken, verjaardagen, ik ging het allemaal opschrijven, maar eerder op losse papiertjes dan in een agenda. Niet echt praktisch, al werkt het wel. Naarmate er steeds meer dingen op mij af kwamen, bleek het ook niet erg efficiënt. En dingen plannen was toch al niet mijn sterkste punt.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

En toen ontdekte ik Things… of eigenlijk, het werd mij door een collega-kenniswerker aanbevolen. Sindsdien kan ik niet meer zonder. Things brengt rust. Je hoeft je geen afspraken meer te onthouden, want je wordt er bijtijds aan herinnerd. Heb je veel werk? Je maakt eenvoudig projecten aan en schrijft gewoon op wat je allemaal moet doen. Vervolgens kun je die taken op allerlei manieren sorteren en in categorieën indelen. Things helpt met plannen en zorgt voor overzicht. Dat kan al een poosje op de Mac (of iPhone) en nu ook op de iPad. Het mooiste daarbij is dat Things al die apparaten onderling synchroniseert.

Een nadeel is misschien de prijs. Voor de Mac bedraagt die zelfs vijftig euro. Hoewel… met de tijdbesparingen die Things voor je genereert, heb je dat zo terugverdiend.

Prijs: € 15,99

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar