Terug naar iLike: Leuke filmfeitjes in de IMDb-app
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iLike: Leuke filmfeitjes in de IMDb-app

Door Redactie iCreate3 december 2010 13:212 min. leestijd0

In ‘iLike’ vertellen redacteuren van iCreate Magazine over hun favoriete applicaties.
Bart Smakman raakt niet uitgepraat over de iPad-versie van ‘IMDb‘.

De website van de ‘Internet Movie Database’ is mateloos populair. In het rijtje van bestbezochte websites op het internet staat imdb. com net onder apple.com, op de tweeënveertigste plaats. En dat is niet zo raar, want filmkijkers en liefhebbers van (Amerikaanse) televisieseries lezen op imdb.com alles over hun favoriete hobby.

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

De gelijknamige app presenteert de informatie van de IMDb-website overzichtelijk op de iPad. Met een simpele veeg over het iPadscherm scrol je door de nieuwste filmtrailers. Met één tik op het display spelen ze beeldvullend af. Op de startpagina van de applicatie zie je ook welke filmsterren op dit moment het meest populair zijn, en in de linker balk kun je doorklikken naar de laatste weetjes over films, series en beroemdheden.

Het gemak waarmee je de gewenste informatie vindt, beschouw ik als het grootste voordeel. Het zoekvenster werkt snel, een overzicht van de top 250-films is snel gevonden en alle foto’s en filmposters zijn lekker groot en haarscherp. En omdat achter bijna elke afbeelding een nieuwe pagina zit, klik je lekker snel door.

Er zitten ook filmweetjes in de app. Onder het kopje ‘Fun Stuff’ staat de knop ‘Trivia’ waarmee je een nieuw venster opent waar de leuke feitjes keurig onder elkaar staan. Wist jij dat filmsterren Robert Downey Jr. en Kiefer Sutherland in de jaren ’80 huisgenoten waren? Ik niet, maar dankzij de gratis IMDb-applicatie ben ik weer helemaal bij.

Prijs: Gratis

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

• Extra voordeel met KPN Hussel korting

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar