Terug naar iLike: Jungle Jewels HD
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iLike: Jungle Jewels HD

Door Redactie iCreate2 maart 2011 09:422 min. leestijd0

In ‘iLike’ vertellen redacteuren van iCreate Magazine over hun favoriete applicaties.
Bas Hollander raakt niet uitgepraat over de iPad-versie van ‘Jungle Jewels HD‘.

De afgelopen maand is er in huize Hollander (te)veel tijd besteed aan het spel Jungle Jewels HD. Niet alleen door mij, maar ook door mevrouw Hollander. Het is een leuk en eenvoudig spel waarbij je drie, vier of vijf dezelfde juwelen op een rij moet krijgen door steeds twee naast elkaar gelegen juwelen van plaats te laten wisselen. Die rijtjes verdwijnen, leveren punten op en er wordt bijgehouden welke er zijn verdwenen.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

• €72 korting én extra inruilvoordeel
• Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Door het verdwijnen van de juwelen vallen alle sieraden daarboven naar beneden en komen er nieuwe in beeld. Als je een bepaalde combinatie hebt laten verdwijnen, speel je een munt of een joker vrij. De munten komen vervolgens in je scherm en je moet ze naar de onderste rij krijgen door alle juwelen eronder weg te spelen. Als je daarin slaagt ga je naar een volgend level. Maak je een rijtje van vier, dan krijg een soort bom en bij vijf juwelen krijg je een vortex die je kunt gebruiken om de juwelen onder de munten weg te krijgen.

Klinkt eenvoudig en dat is het ook, maar bij elk nieuw level wordt het lastiger omdat er meer soorten juwelen komen en je meer sieraden nodig hebt om een combinatie te maken. Je hebt ook steeds meer munten nodig om naar een volgend level te gaan. Met een munt ga je naar level twee, daarna moet je twee munten wegspelen om naar level drie te gaan en level om level vier uit te spelen moet je vier munten wegwerken. O wacht, had ik al gezegd dat er een beperkte hoeveelheid tijd is en dat je er alleen tijd bij krijgt door munten naar de onderste rij te krijgen?

Prijs: € 2,39 (iPhone) en € 3,99 (iPad)

De iPhone 13 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 13 nu tot €10 korting per maand!

• €72 korting én extra inruilvoordeel
• Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar