Terug naar Verrassing!
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Verrassing!

Door Redactie iCreate16 februari 2010 08:333 min. leestijd0

Je ziet het meteen, iCreate Magazine blijft verrassen. Het beste blad voor je Mac is het jaar goed begonnen. Naast alle veranderingen die begin dit jaar plaatsvonden, is nu ook de website ingrijpend anders. De vertrouwde iCreate look heeft plaatsgemaakt voor een dynamische, overzichtelijke website: voor het nieuwe iCreate gevoel.

Begin dit jaar werd het blog van iCreate Magazine geboren, een Appleblog met pit. Maar daar bleef het niet bij. Direct daarna werd het iCreate Live evenement aangekondigd. De grootste Applebeurs van Nederland die op 8 mei 2010 in Amsterdam RAI zal plaatsvinden.

De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

2010 wordt het jaar van iCreate. Met de grote stappen die ondernomen worden, kon ook de website niet achterblijven. De website is gemaakt voor intuïtieve Appleliefhebbers, het gebruikersgemak staat voorop en het zal dus niet veel moeite kosten te wennen aan de nieuwe look. Een kleine rondleiding is wel op zijn plaats:

Appleblog met Pit
Het blog, waarmee iCreate Magazine dit jaar haar lezers verraste, heeft een nieuw plaatje gekregen. Niet weggedrukt achter een linkje op de site, maar gecombineerd met de rest van de site. Het blog geeft elke dag een aantal updates van het laatste nieuws, met hier en daar een kritische noot. Appleliefhebbers weten dit zichtbaar te waarderen, bezoekersaantallen zijn in korte tijd enorm gestegen. Wil je zelf iets kwijt over Apple? Dan kun je nog steeds terecht op het forum.

Handige workshops
iCreate Magazine staat vol leuke workshops, maar op de site was hier nooit wat van te zien. Het werd tijd daar verandering in te brengen. Want de beste tips kun je maar beter altijd bij de hand hebben! Daarom worden de handigste workshops op deze site gepubliceerd.

Nieuwsgierig naar de laatste uitgave?
Voor onze nieuwsgierige lezers hebben we nog steeds de aankondigingen van de nieuwste uitgaven. Wat komt er in te staan? Welke interviews kun je verwachten? Welke vaardigheden kun je deze maand verbeteren met behulp van de workshops en welke producten worden er besproken? We geven je vast een voorproefje voordat het blad in de winkel komt te liggen.

iShoppen
Niet alleen de losse uitgaven van iCreate Magazine zijn in onze onlineshop te koop, ook de populaire specials over iLife (iLife basisboek) en iPhone Apps (de iPhone App Gids) zijn online te bestellen. Daarnaast zijn de beste abonnementsaanbiedingen op de site te vinden.

In de steigers
Momenteel staat de website in de steigers, her en der steken spijkers uit en er moet nog worden aangeveegd. Het kan dus voorkomen dat er een linkje los zit, onze excuses voor dit ongemak. Er wordt hard aan gewerkt om iCreateMagazine.nl helemaal perfect te maken.

Wat vind jij van de nieuwe vormgeving en opmaak? We zijn benieuwd, opmerkingen en mogelijke gebreken kunnen onder dit bericht gemeld worden.

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

• Extra voordeel met KPN Hussel korting

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar