Terug naar iCreate Magazine 60: Health
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iCreate Magazine 60: Health

Door Sven Lamers4 augustus 2014 15:402 min. leestijd0

Cover iCreate 60

Apple’s volgende revolutie is op komst: het bedrijf gaat je gezondheid verbeteren. Alle voortekenen wijzen erop dat iOS 8 en de aanstaande iWatch de manier waarop we naar zorg en persoonlijke gezondheid kijken drastisch gaan veranderen. In iCreate 60 doen we uitgebreid uit de doeken hoe de nieuwe zorg eruit gaat zien en wat de iWatch allemaal zal kunnen.
Natuurlijk gaan we in deze uitgave van iCreate ook weer zelf aan de slag: we gaan onze Mac flink opvoeren met een groot aantal snelle tips en ontdekken alle ins en outs over het streamen van muziek en televisie. En verder? Onder meer 32 pagina’s workshops, een achtergrondverhaal over 1000 dagen zonder Steve Jobs en reviews van een breedbeeld 4K-monitor en een onderwatercamera.

Apple Health

Apple’s nieuwste revolutie komt steeds dichterbij. Alle voortekenen wijzen erop dat iOS 8 en de aanstaande iWatch de manier waarop we naar zorg en persoonlijke gezondheid kijken drastisch gaan veranderen. Wij doen uitgebreid uit de doeken hoe de nieuwe zorg eruit gaat zien en wat de iWatch allemaal zal kunnen.

Voer je Mac op

Hoe sneller je Mac, hoe hoger het gebruiksgenot. Daarom is het goed om te weten dat je zelf een hoop kunt doen om je Mac sneller te maken. Met al onze kleine, handige en snelle tips voer je je Mac in een mum van tijd flink op.

Streamen: Eindeloos entertainment

Downloaden en opslaan is overbodig: door nieuwe streamingdiensten als Spotify en Neflix kun je steeds meer films, series en muziek via het internet afspelen. Maar welke diensten zijn er allemaal en wat kun je ermee? Dat lees je in iCreate 60.

Tips, workshops, reviews en meer

Deze drie grote verhalen zijn uiteraard slechts een deel van weer een propvolle iCreate. Wat hebben we allemaal in de aanbieding? 32 pagina’s workshops waarin we onder meer filmanimaties maken, onze vakantiefoto’s bundelen in een diavoorstelling en de Mac volledig met het toetsenbord bedienen. Daarnaast lees je een achtergrondverhaal over 1000 dagen zonder Steve Jobs, hebben we weer vele Appletips en reviewen we onder meer een breedbeeld 4K-monitor en een onderwatercamera.

iCreate Magazine 60 mag je dus niet missen! Vanaf morgen ligt hij in de winkels. Of je bestelt hem direct in onze webshop. Wil je iCreate nooit meer missen? Bekijk dan eens onze gunstige abonnementsaanbiedingen

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Door Sven Lamers

Brand Manager iCreate. Onthult alle technische Apple-geheimen, maar vindt het net zo leuk om films en foto's te bewerken.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar