Terug naar iCreate Magazine 59: OS X Yosemite & iOS 8
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iCreate Magazine 59: OS X Yosemite & iOS 8

Door Sven Lamers12 juni 2014 10:242 min. leestijd0

iCreate 59 coverDe WWDC is net geweest en wij van iCreate nemen in ons nummer 59 meteen de nieuwe OS X Yosemite en iOS 8 onder de loep: wat zijn de leukste nieuwe functies en wat moet Apple nog verbeteren voor de release dit najaar. Daarnaast leggen we in onze tweede feature uit hoe je een flitsende YouTube-clip in elkaar zet. Leg je avonturen vast, bewerk ze in iMovie en publiceer het spektakel. Voor het geval dat je daarbij nog de passende soundtrack nodig hebt, laten we ook zien hoe je met je Mac en GarageBand muziek maakt. En uiteraard hebben we weer een enorme berg workshops, de beste tips en een heleboel trucs.

OS X Yosemite en iOS 8

Apple heeft de nieuwe OS X en iOS gepresenteerd en we nemen de twee alvast onder de loep. Dit zijn onze favoriete nieuwe functies en hier moet Apple voor de lancering nog iets aan doen. Maar wat we al kunnen zeggen: de Mac en iOS werkten nog nooit zo goed samen. Daarnaast bespreken we alle andere nieuwtjes van de WWDC, zoals de programmeertaal Swift en de 3D-interface Metal.

Produceer een wilde avonturenfilm

Had je altijd al ambities om de nieuwe ster op de YouTube-hemel te worden? We laten zien hoe je zelf snel een kort filmpje maakt en dit op je eigen YouTube-kanaal parkeert. Dus, leg je avonturen vast, bewerk ze in iMovie en publiceer het spektakel.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Tips, workshops, reviews en meer

In onze feature Maak muziek met je Mac leggen we uit hoe je je Mac kunt gebruiken als verlengstuk van je muziekinstrument. Zet die dure versterkers, effectenpedalen en uitgebreide elektrische piano op Marktplaats, sluit je piano en gitaar aan op je Mac en ontdek de vele mogelijkheden. In de Genius Bar laten we bovendien zien hoe je je Mac op afstand kunt bedienen. Nog meer redenen om naar de winkel te rennen? Ook deze iCreate heeft weer een hoop reviews (zoals de MacBook Air, BMW i3 en Google Chromecast), de IJzersterke Appletips en 36 pagina’s workshops.

iCreate Magazine 59 mag je dus niet missen! Bestel hem direct in onze webshop. Wil je iCreate nooit meer missen? Bekijk dan eens onze gunstige abonnementsaanbiedingen

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Door Sven Lamers

Brand Manager iCreate. Onthult alle technische Apple-geheimen, maar vindt het net zo leuk om films en foto's te bewerken.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar