Terug naar iCreate Magazine 56: Mac to the Future
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iCreate Magazine 56: Mac to the Future

Door Sven Lamers21 maart 2014 10:343 min. leestijd0

iCreate Magazine 56 coveriCreate 56 staat volop in het teken van Apple’s nieuwste machine, de Mac Pro. Bij ons kom je te weten wat met deze computer allemaal mogelijk is, of die zijn hoge prijs waard is en waarom het Apple’s visie is voor computers in de toekomst. Daarnaast vieren we de dertigste verjaardag van de Mac met een grote reis door de geschiedenis van Apple. Leer alle belangrijke Macs uit het verleden kennen en kom te weten waarvoor ze destijds gebruikt werden. Ten slotte vind je in iCreate 56 een grote feature over gamen op de Mac: je Xbox en PS4 kunnen de prullenbak in, met onze tips maak je van je Mac een echte gameconsole, inclusief controllers en toffe games. iCreate 56 is te koop in onze webshop en natuurlijk in alle kiosken van Nederland en België.

De nieuwe Mac Pro

De Mac Pro is terug, en hoe! De traditionele kast is vervangen door een revolutionair nieuw model. Maar is de nieuwe Mac Pro zijn hoge prijs wel waard? In onze uitgebreide test van Apple’s nieuwste professionele Mac staan we stil bij de specificaties, de repareerbaarheid en de mogelijkheden die de Mac Pro biedt. En, zo veel mogen we al zeggen: de Mac Pro is Apple’s Mac voor de toekomst.

Gamen op de Mac

Wie zegt dat de Mac niet geschikt is om te gamen? In de Mac App Store en op Steam staan uren speelplezier – en dat vaak zelfs gratis. Bij ons leer je wat de leukste games zijn, hoe je vervolgens aan die spellen komt en ten slotte hoe je de games fatsoenlijk met controllers op de Mac bestuurt.

De iPhone 14 nu tot €7,50 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €7,50 korting per maand!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

Workshops, reviews en meer

Daarnaast staat iCreate 56 weer boordevol nuttige artikelen, workshops en reviews van interessante producten. In ons achtergrondverhaal over AppleCare kom je te weten of deze service daadwerkelijk een goede deal is bij aankoop van een Apple-product. Verder leer je in de workshops hoe je keurig met afbeeldingen in Pages werkt en hoe je orde in je iPhoto-bibliotheek brengt. Bij de reviews testen we naast de Mac Pro onder meer de LaCie Sphère en een oplossing voor kapotte thuisknoppen, iFixTheButton. De Genius Bar van iCreate 56 gaat over het sparen van de batterij op je iPhone. We hebben de beste tips voor een langere accuduur verzameld en ontmaskeren de grootste accumythes.

iCreate Magazine 56 mag je dus niet missen! Bestel hem direct in onze webshop. Wil je iCreate nooit meer missen? Bekijk dan eens onze gunstige abonnementsaanbiedingen.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar