Terug naar iCreate Live trekt volle zalen
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iCreate Live trekt volle zalen

Door Redactie iCreate10 mei 2010 09:392 min. leestijd14

Afgelopen zaterdag vond het grootste Apple-event van Nederland plaats: iCreate Live! Een geslaagd evenement met een zeer uitgebreid programma. Boeiende lezingen, interactieve presentaties en niet te vergeten: heel veel enthousiaste Apple-liefhebbers. Deze eerste versie van iCreate Live was daarmee een groot succes.

’s Ochtends kwamen de Apple-liefhebbers al in overweldigende aantallen. Online waren vooraf al veel kaarten verkocht, maar aan de deur liep de kaartverkoop nog steeds als een trein. Mensen stonden tot op de gang mee te luisteren bij de lezingen. ’s Middags bleef het gezellig druk. Volgend jaar willen we natuurlijk voor iedereen een zitplaats regelen, ook de sprekers krijgen dan het volume dat ze nodig hebben om meer mensen te bereiken. De RAI had in eerste instantie ingeschat dat er tijdens iCreate Live geen audioversterking in de zalen nodig zou zijn, maar er was veel meer belangstelling voor de lezingen dan verwacht.

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

Voor iCreate Live 2011 willen veel bezoekers meer Apple-producten kunnen kopen op locatie. De aandacht lag in de editie van 2010 op het lezingenprogramma, maar de aanwezige standhouders waren erg enthousiast over het evenement. Zó enthousiast dat de beursvloer volgend jaar waarschijnlijk flink uitgebreid zal gaan worden, met meer Apple-producten voor mensen die na een spetterende lezing niet kunnen wachten de besproken producten te kopen.

Vanmiddag maken we bekend wie de winnaars zijn van de twee iPads die door iCreate Magazine verloot gaan worden. Iedereen heeft er bij de stand van iCreate Magazine al even mee mogen spelen en veel bezoekers hadden er moeite mee Apple’s nieuwste speeltje weer los te moeten laten. Twee van deze Apple-liefhebbers maken we vanmiddag heel gelukkig.

Vandaag komt ook een evaluatieformulier online waarin de bezoekers aan kunnen geven hoe ze het evenement hebben ervaren. We waarderen de feedback en zullen de opmerkingen van Apple-liefhebbers meenemen tijdens de organisatie van iCreate Live 2011.

Wil je op de hoogte blijven van Apple-evenementen en andere wetenswaardigheden rond iCreate magazine, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

• Extra voordeel met KPN Hussel korting

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

14
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Wilma
Lezer
Wilma

Oké, het was de eerste keer, maar het viel ons een beetje tegen. Vooral de accommodatie (slechte beamers, slechte airco, slecht (geen!) geluid, slechte technische ondersteuning), maar ook de organisatie: de zalen waren onverantwoord vol – er had geen brand moeten uitbreken – , van het aangekondigde Adobe en Canon hebben we niemand gezien. Volgende keer graag wat meer kwaliteit!

Dick
Lezer
Dick

Voor de eerste keer vind ik het een geslaagd event! Wat betreft het technische aspect (geluid) ben ik mee eens dat dit volgend jaar verbeterd moet worden.

En hopelijk zullen er ook meer verkoop stands aanwezig zijn. Dus aan alle APR’s een oproep om in 2011 aanwezig te zijn J.

Ben erg benieuwd wie de gelukkige zijn die de iPads gaat winnen!

Rob
Lezer
Rob

Tja, voor de eerste keer een beurs van ICREATE voor APPLE liefhebbers. Ook ik had een iets andere voorstelling van deze dag. Ik ben een een beetje teleurstellend naar huis gegaan. Ik ben nog niet zo lang APPLE fan, maar wat mij het eerste opviel is dat er geen IMAC, MACBOOK, IPHONE en IPOD te vinden was. Als een nog niet zo lange APPLE gebruiker zou ik graag een flinke stand van APPLE zien op een beurs voor APPLE liefhebbers. Ik had nogal wat vragen over een aantal APPLE producten die ik natuurlijk wilde zien en vasthouden. Dat kan natuurlijk… Lees meer »

Hans
Lezer
Hans

Fijn, dat iCreate dit initiatief genomen heeft. Ook ik ben enigszins teleurgesteld over de stands in de hal. Ik had daar veel meer van verwacht, mede door het in de reclame gebruikte woord ” beurs’ . Voor wat ik hier heb gezien en gehoord, is er meer een woord op zijn plaats en dat is congres. Zo heb ik het ook ervaren. Goede lezingen, maar heeft nu echt niemand bedacht dat degene die de lezing geeft, ook goed te horen moet zijn? Wat betreft de ruimte, ook hier hadden de verkochte kaartjes een indicatie moeten zijn voor de overweldigende belangstelling.… Lees meer »

Jesse van der Sar
Lezer
Jesse van der Sar

Ik vond iCreate Live geweldig!

En ik sta op de laatste foto, met de iPad in de hand…

Bart
Lezer
Bart

Wat een slechte bijeenkomst. Echt slecht event.

Dijk
Lezer
Dijk

Ik kwam er vol verwachting !
Maar ging er met teleurstelling weer uit!
Had veel meer verwacht van de stands ,die er helaas bijzonder weinig waren.
De lezingen waren zo druk bezocht dat het niet meer uitnodigde om ze bij te wonen.
Het feit dat er gedacht wordt( zelfs in deze zalen) geen audio nodig te hebben is wel erg naief.
Dat is niet des Apples!!

Gelukkig is dit door de organisatie ook niet onopgemerkt gebleven!
Daarom ben ik toch weer benieuwd wat het volgend jaar gaat geven!

Melching
Lezer
Melching

Die lezingen waren prima en dat is denk ik ook een vervolg waard, maar dan graag met betere voorzieningen en grotere ruimtes. Wat ik een beetje flauw vond is dat ik geen korting kreeg op vertoon van mijn HCCpas bij de entree. Dat kon blijkbaar alleen in de voorverkoop. Formeel hadden ze gelijk, maar klantvriendelijk vind ik het niet. Jullie hadden het over verkoopstands. Ik had minimaal 1 re-seller van Apple of leuke aanbiedingen verwacht. Het was meer informatief allemaal. Laat ik het zo zeggen, als de volgende keer de opzet niet veranderd dan zal dit evenement in belangstelling sterk… Lees meer »

Bjorn
Lezer
Bjorn

ik vond de beamers niet slecht. ik kon alles goed zien.
Het geluid was wel een probleem, maar zoals in het stuk al werd aangegeven dacht de RAI dat het niet nodig was.
en de technische ondersteuning moet door de RAI verzorgd worden.
Dus als dat slecht was, is dat de schuld van de RAI.

Jasper
Lezer
Jasper

Neemt niet weg dat het voor de bezoekers erg vervelend is, want die zijn er uiteindelijk de dupe van en dat is het enige dat telt 🙂

Nils
Lezer
Nils

Ik kan niet anders zeggen dat ook ik behoorlijk teleurgesteld naar huis ben gegaan.
behoudens de prima aanbiedingen vanuit iCreate zelf mbt de magazines (10x voor €20 euro)ben ik niets wijzer geworden. Ik was van plan om de overstap te maken van PC naar een iMac maar ik ben juist gaan twijfelen! Tijdens de eerste presentatie werd Apple zelfs als negatief buitenbeentje afgeschilderd!

Henk
Lezer
Henk

Prima initiatief een Apple beurs. Maar de uitvoering laat veel te wensen over. Beursvloer viel erg tegen zelfs Apple Benelux ontbrak, onvoorstelbaar. Een bezoekje aan een Mac-store levert je meer en is gratis. Slechte zaal accommodatie zie reacties hierboven. Een aantal slechte sprekers. Positief was de presentatie van Appletips.nl. Bracht niet iets nieuws alles stond al op de site maar het werd leuk gebracht.
Suggestie “Schoenmaker hou je bij je leest” en steek alle energie in het aantrekkelijk houden van het iCreate magazine.

José
Lezer
José

Tja, het meeste is al gezegd. het geluid, te vol, geen leuke stand met koopjes…desondanks heb ik me uitstekend vermaakt.

Was ik er zó van overtuigd dat ik de IPad zou winnen……………..helaas.
Winnaars: van harte gefeliciteerd! Ik heb dat nooit, maar nu ben ik écht jaloers!
Een IPad zit er voor mij dus voorlopig niet in helaas.

Marc Vos
Lezer
Marc Vos

Ik vond het een zeer geslaagd evenement, zo voor de eerste keer. Inderdaad wel jammer dat er weinig product-stands aanwezig waren – voor een doorgewinterde Mac-gebruiker zoals ik is NetGear en LaCie allang oude koek en hoef ik daar niet rond te hangen. Nu moesten we een uur ledig doorbrengen voordat de volgende, voor ons interessante, lezing begon. Een colaatje neem je ook niet gauw, à 3,20/stuk. CARD was leuk – tóch nog wat geleerd. iMovie was echt top, heel goed. En R. IJzermans was ook leuk om naar te luisteren. Dus voor volgend jaar … meer producten en weer… Lees meer »