Terug naar iCreate heeft nieuwe hoofdredacteur
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iCreate heeft nieuwe hoofdredacteur

Door Redactie iCreate5 februari 2013 08:002 min. leestijd0

Een nieuw gezicht in een vertrouwd magazine. Het is even wennen, maar op wat kleine uiterlijke wijzigingen na is het waarschijnlijk een van de weinige veranderingen die je voorlopig zult ontdekken. iCreate mag dan een nieuwe ‘baas’ hebben, dat betekent niet dat alles ineens op de schop gaat. Al vier jaar lang (en bijna 50 nummers) bespreken we alles wat met Apple te maken heeft en brengen we handige en duidelijke workshops. We zien jullie waardering telkens weer terug in het feit dat jullie iCreate kopen.

De belangrijkste reden dat iCreate, iCreate blijft, is het feit dat de redactie, de redactie blijft: een stel kundige redacteuren die volledig Apple-minded zijn, maar zich gelijktijdig überkritisch opstellen. Naar Apple, naar de rest van de wereld, en vooral ook naar mij. Zo hoort dat ook.

Exclusief bij T-Mobile: de Apple Watch Series 8, SE of Ultra met multsim!

Exclusief bij T-Mobile: de Apple Watch Series 8, SE of Ultra met multsim!

• Blijf altijd verbonden, ook zonder iPhone!
• Alleen mogelijk met een mobiel abonnement van T-Mobile

Toch zullen er dingen moeten veranderen, zowel bij ons als bij Apple. Want we moeten toch eerlijk bekennen dat de nieuwe producten van Apple het afgelopen jaar niet zo verrassend meer waren als enkele jaren geleden. iPhones, iPads, iMacs en MacBooks worden steeds mooier en beter, maar de grote knallers blijven uit.

De verwondering is tegenwoordig veel meer te vinden in de toepassingen van alle iDevices. We hebben allemaal inmiddels een iPhone, iPad en/of iMac en hoewel zelfs peuters weten hoe ze ermee om moeten gaan, is het geheim om ook die laatste tien procent van de mogelijkheden uit de apparaten te halen.

Daarom gaan we vanaf nu steeds meer kijken naar de mogelijkheden die de devices ons bieden, zonder de huidige content ook maar een seconde uit het oog te verliezen. ‘Never change a winning team.’ We passen alleen het speelveld een tikkeltje aan.

Arjan Kropman

De nieuwe iPhone 14: Krijg nu tot €400,- terug bij inruil van een iPhone 12

De nieuwe iPhone 14: Krijg nu tot €400,- terug bij inruil van een iPhone 12

• Én tot €10 korting per maand!
• Extra voordeel met KPN Hussel

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar