Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Terugblik op het iCreate Event 2019

Auteur: iCreate
1 reacties
iCreate event


Lees verder na de advertentie

Het zit er weer op! Op donderdagavond 3 oktober vond het iCreate Event 2019 plaats in het Nijmeegse 52 Degrees. De iCreate-redacteuren praatten een zaal vol Apple-liefhebbers helemaal bij over de nieuwe besturingssystemen voor iPhone, iPad en Mac. Alle grote en kleine nieuwe functies werden op de kenmerkende iCreate-manier besproken!

iCreate-event 2019

Zet je iPhone maar uit aan

Gewoonlijk moeten tijdens een presentatie de iPhones in stille modus in de tas blijven zitten, zo niet bij het iCreate Event! Tijdens de uitleg over iOS 13 en iPadOS werd er door het publiek dan ook volop meegedaan met wat er op het podium gebeurde. Daarna volgde een uitgebreide sneakpreview van macOS Catalina. Die update is nog niet uit, maar de bezoekers van het event weten nu alvast wat je er allemaal mee kunt. Alle nieuwe Mac-apps passeerden de revue en diverse geheime nieuwe functies kwamen voorbij.

Na afloop was er gelegenheid tot het stellen van vragen aan de redactie. Het publiek ging naar huis met een goodiebag met daarin onder meer Mac voor beginners 2020 en/of Het grote iPad & iPhone boek 2020. Iedereen die er vorige week bij was: hartstikke bedankt voor jullie enthousiasme. We hopen dat je een leuke avond hebt gehad en nu nóg meer uit je Apple-apparaten haalt. Iedereen die er niet bij was: zonde! Volgend jaar weer?


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt