Terug naar iCreate 80: Bereid je Mac voor op macOS Sierra!
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iCreate 80: Bereid je Mac voor op macOS Sierra!

Door Laura Grootaarts5 augustus 2016 09:252 min. leestijd0

Dit najaar verschijnt macOS Sierra. Ben jij er al klaar voor? Vast wel. Maar je Mac, is díe er al klaar voor?! In iCreate 80 geven we tips en trucs om je Mac met El Capitan nu al voor te bereiden op macOS Sierra. Zo komt je Mac weer wat meer op snelheid en zie je straks het nieuwe besturingssysteem zoals Apple het écht bedoeld heeft!

iCreate 80

iCreate 80: iOS 10 & macOS Sierra nu al testen, iPad voor ouderen en Netflix

Kun je niet wachten op het nieuwe besturingssysteem? In deze iCreate lees je ook hoe je nu al veilig aan de slag kunt met de bèta’s van macOS Sierra én iOS 10! Verder bespreken we de iPad als senioren-computer: hoe laat je de oudere generatie kennismaken met dit bijzondere stuk techniek? Wij helpen je hierbij op weg en laten zien welke extra opties handig zijn voor ouderen met een visuele of auditieve beperking. Ten slotte hebben we een uitgebreid artikel over Netflix – zo haal je alles uit je abonnement!

En verder …

  • Maar liefst 39 pagina’s met praktische workshops voor je Mac, iPhone en iPad.
  • Reviews over onder meer de Streambox 4K, de Libratone Zipp mini en vele apps voor iPhone en iPad.
  • Heel veel handige tips voor al je Apple-apparatuur.

iCreate 80 ligt vanaf dinsdag 9 augustus in de winkels. Je kunt de uitgave ook vinden in onze webshop. Ben je abonnee? Dan heb je het blad al eerder ontvangen en krijg je ook nog gratis de digitale versie in je mailbox! Hieronder zie je alvast een voorproefje:

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar