Terug naar iCreate 67: MacBook
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iCreate 67: MacBook

Door Sven Lamers7 april 2015 09:062 min. leestijd0

De nieuwe MacBook is revolutionair: elk onderdeeltje is vernieuwd, hij heeft maar één aansluiting, komt in drie kleuren en weegt nagenoeg niets. Hoe Apple dit heeft klaargespeeld en wat de MacBook precies allemaal te bieden heeft, lees je in iCreate 67. Ook de Apple Watch komt uitgebreid aan bod: alle prijzen en modellen zijn bekend en wij helpen je een keuze te maken. Daarnaast leer je alle geheimen van Dropbox kennen en maken en publiceren wij samen een spetterende videoblog.

iCreate ligt vanaf nu in de winkels en is te bestellen in onze webshop.

Exclusief bij T-Mobile: de Apple Watch Series 8, SE of Ultra met multsim!

Exclusief bij T-Mobile: de Apple Watch Series 8, SE of Ultra met multsim!

• Blijf altijd verbonden, ook zonder iPhone!
• Alleen mogelijk met een mobiel abonnement van T-Mobile

iCreate 67 cover

MacBook: Eén aansluiting, drie kleuren, geen gewicht

Alles aan de nieuwe MacBook is anders, zowel binnenin als buitenom. Hij heeft een haarscherp Retina-display, bevat een nieuwe toetsenbordtechniek en het nieuwe Force Touch trackpad biedt zelfs een compleet nieuwe manier van besturing: je kunt voelen wat zich op het scherm afspeelt. De MacBook is de toekomst van laptops.

Apple Watch: Wij helpen je kiezen

Nog nooit was er bij een product van Apple zoveel keuze mogelijk als bij de Apple Watch: verschillende modellen, verschillende bandjes en prijzen uiteenlopend van 400 tot 18.000 euro. Wij zetten alles voor je op een rij en nemen je mee in het denkproces om de juiste keuze te maken: moet je hem überhaupt kopen, en zo ja, welke moet je nemen?

En verder …

Wat zou een iCreate zijn zonder workshops, tips, trucs en reviews? iCreate 67 telt maar liefst 44 pagina’s workshops, waarin we onder andere zelf chique Finder-mapjes maken, onze foto’s aanvullen met locatiegegevens, bestanden terugvinden in back-ups, muziek maken met onze eigen stem als sample en pdf-bestanden aanpassen aan onze eigen wensen. In de reviews testen we een chique sportarmband (de Fitbit Charge), een toffe speaker voor buiten (de Teufel Boomster), een auto uit de toekomst (de Volkswagen XL1) en nog veel meer.

Bestel iCreate 67 nu in onze webshop!

De nieuwe iPhone 14 Pro: Krijg nu tot €600 terug bij inruil van een iPhone 12 Pro

De nieuwe iPhone 14 Pro: Krijg nu tot €600 terug bij inruil van een iPhone 12 Pro

• Én tot €10 korting per maand!
• Extra voordeel met KPN Hussel

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
MacBook
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar