Terug naar iCreate 57: Ontdek de gemakken van een NAS
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iCreate 57: Ontdek de gemakken van een NAS

Door Daan Jeuken10 april 2014 15:152 min. leestijd0

Cover iCreate 57

In de computerwereld is het buiten Apple doodgewoon dat je het leven zo saai mogelijk maakt. In iCreate 57 laten we zien dat deze grijze wereld juist heel veel leuke dingen te bieden heeft. We gaan namelijk aan de slag met een NAS, oftewel een netwerk-harde-schijf, en laten zien welke uitgebreide mogelijkheden zo’n schijf biedt. We gaan een privé-cloud maken om media vanaf te streamen, draadloos back-ups van al je Macs op te bewaren en die jou vanaf de hele wereld toegang geeft tot jouw bestanden. Zeg maar dag tegen iCloud, Dropbox en Google Drive.

iMovie voor beginners

Een beetje filmen kan en doet iedereen, maar er een mooie film van maken is een tweede. De nieuwe versie van iMovie maakt dit weer een stuk gemakkelijker en aantrekkelijker. Wij bespreken dit nieuwe programma van voor tot achter en brengen de regisseur in je los.

De iPhone 14 nu tot €348 korting!

De iPhone 14 nu tot €348 korting!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• 6 maanden Apple Music

Tips, workshops, reviews en meer

In de Mac-EHBO geven we antwoord op de meestgestelde vragen van onze lezers. In de Genius Bar bespreken we alle mogelijkheden om Windows op je Mac te draaien en laten we natuurlijk ook zien hoe je dit voor elkaar krijgt. Tevens gaan we aan de slag met OS X Server. Heb je hier nog niet genoeg aan? Ook deze iCreate heeft weer een hoop reviews (zoals de Jawbone UP, de Garmin HUD+ en de nieuwe gamecontrollers voor de iPhone: de Logitech PowerShell controller en de SteelSeries Stratus), de IJzersterke Appletips en niet minder dan 48 pagina’s workshops.

iCreate Magazine 57 mag je dus niet missen! Bestel hem direct in onze webshop. Wil je iCreate nooit meer missen? Bekijk dan eens onze gunstige abonnementsaanbiedingen.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

• Krijg tot €400,- terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar