Terug naar 3x Hotstuff: coole gadgets en hebbedingetjes
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
PremiumNieuws

3x Hotstuff: coole gadgets en hebbedingetjes

Door Redactie iCreate13 januari 2021 10:182 min. leestijd0

Voel je portemonnee branden bij het zien van deze gadgets en stoere hebbedingetjes. iCreate selecteert iedere maand nieuwe producten voor je (digitale) leven. Dit zijn alvast drie toffe Hotstuffs uit iCreate 125!


Premium

Verder lezen?

Al vanaf slechts €5,99 per maand heb je als abonnee toegang tot al onze premium-artikelen. Zo haal je gegarandeerd nog meer uit je Apple-producten!

Kies je abonnement >Al abonnee? Log hier in

Big Bird

Bird Buddy

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

www.mybirdbuddy.com | € 139

Je eigen huis heb je in de loop der jaren misschien steeds ietsje slimmer gemaakt. Maar hoe zit het met je vogelhuis? Je gevederde vrienden verdienen anno 2021 toch ook een smart home, in plaats van een antiek houten optrekje? Bird Buddy is een smart voederhuisje. Dat wil zeggen: als er een vogeltje langskomt om te snacken, krijg je daarvan een notificatie op je iPhone en zie je live de beelden. Veel leuker dan Big Brother, toch? Bird Buddy was op Kickstarter een groot succes: er werd 1 miljoen euro ingezameld terwijl er maar 50 duizend nodig was om het project van de grond te krijgen. Met recht een geslaagde Early Bird-actie!

Mini-ufo voor in de tuin

Radbag ufo

www.radbag.nl | € 59,95

Wat in een niet-zo-ver verleden als science-fiction beschouwd werd, haal je nu gewoon in huis. Stel je even voor dat je tegen de twintig jaar jongere versie van jezelf zou kunnen zeggen dat je een mini-ufo kunt kopen dat draadloos rondzoemt en bestuurd wordt met handbewegingen – zou jij jezelf geloofd hebben? Vast niet. Maar kijk, de toekomst is hier. Dit is de Motion Control UFO! Vliegen doet-ie dankzij vier kleine propellers en een ingebouwde batterij die goed is voor zo’n 5 minuten vliegen. Niet lang genoeg? Gelukkig duurt het maar een half uur om weer op te laden. Als dat nog niet genoeg is, heeft-ie ook nog eens een strip van LED-lampjes rondom. De hond van de buren zal vast helemaal gek worden.

Daar ben je spakenloos

Reevobikes

www.reevobikes.com | $ 2199 (± € 1803)

Als je echt voor een fancy elektrische fiets wilt gaan, is de Reevo er wel eentje voor bovenaan het verlanglijstje. Het eerste wat je opvalt, is dat hij geen spaken of hub heeft. Daardoor doet hij denken aan de motoren uit Tron. De fiets bevat een gps-module, bewegingssensor (alarm via pushmelding), lichtsensor (voor het automatisch aanfloepen van de verlichting), elektrisch slot en ergonomisch zadel naast een onderhoudsvrije aandrijving. O ja, en een usb-aansluiting voor je iPhone. Je ontgrendelt en vergrendelt hem met je vingerafdruk, en in combinatie met de gps dus vrijwel ‘diefbestendig’.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar