Terug naar Hot Stuff: Een Magic numeriek Trackpad
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Hot Stuff: Een Magic numeriek Trackpad

Door Redactie iCreate11 oktober 2011 18:002 min. leestijd0

Deze week in de Hot Stuff hebben een designtechnisch verantwoorde upgrade voor je Magic Trackpad geselecteerd. Mobee Technology heeft namelijk The Magic Numpad op de markt gebracht, een zeer handige toevoeging aan je toetsenbord én trackpad.

The Magic Numpad

Voor de rekenwonders onder ons is het draadloze toetsenbord van Apple niet bepaald een verademing. Want ook al oogt het kleine aluminium toetsenbord sexy en is het fijn dat er geen kabels over je bureau lopen, het numerieke deel van het toetsenbord is een gemis.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Er zijn al verschillende oplossingen om dit te compenseren, maar het is nooit zo mooi als wanneer Apple het zelf zou hebben ontworpen. Wat wel een mooi product uit Apple’s eigen stal is, is de Magic Trackpad.

Dat zagen ze ook bij Mobee en de ontwikkelaars aldaar bedachten hoe ze op een elegante manier het numerieke deel konden toevoegen aan je Mac: óp je Magic Trackpad. Met behulp van een aantal screenprotector-achtige laagjes worden numerieke toetsen op je Trackpad geplakt en met behulp van de gratis software van Mobee worden je aanslagen omgezet in de cijfers die je virtueel intoetst. Zo heb je twee apparaten in één en dat is ook nog eens designtechnisch verantwoord. De Magic Numpad is voor $29.90 te koop.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar