Terug naar Hét nieuwe Apple-product van de WWDC: HomePod
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Hét nieuwe Apple-product van de WWDC: HomePod

Door Laura Grootaarts5 juni 2017 21:312 min. leestijd0

Apple heeft al vaak revoluties teweeggebracht in de muziek. En nu doen ze het naar eigen zeggen wéér, met een compleet nieuwe thuisspeaker. En hij heet … HomePod.

HomePod Siri

Slimme Siri-speaker: HomePod

Er waren al geruchten over een Siri-speaker, en daar is-ie dan. HomePod lijkt verdacht veel op de cilinder-vormige Mac Pro en is verkrijgbaar in een witte en in een zwarte uitvoering. Hij is 7 inch hoog en moet een flinke bak herrie maken, dankzij de 7 tweeters en de 4-inch woofer. HomePod werkt naadloos samen met – hoe kan het ook anders – Apple Music, zodat je een complete muziekbibliotheek in je huiskamer hebt staan. Hij detecteert in wat voor kamer je hem hebt neergezet, en past daar de audio op aan.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

https://youtu.be/1hw9skL-IXc

HomePod is een slimme speaker waar een a8-chip in verwerkt is: die kennen we nog van de iPhone. Maar HomePod is veel meer dan een speaker waar je muziek uit laat schallen. Siri is ingebakken in de speaker, en die kun je allerlei dingen vragen of je kunt hem commanderen. Roep ‘Hé Siri’, en je HomePod komt in actie. Verstuur er berichten mee, blijf op de hoogte van het nieuws, sport & weer en stuur er de andere slimme apparaten die je in huis hebt mee aan. Zes ingebouwde microfoontjes staan klaar om je stem te registreren. Is Siri actief, dan zie je dat aan de golfvorm boven op de speaker.

Homepod release

HomePod is nog niet direct verkrijgbaar, we moeten daarvoor nog tot december wachten. En Apple kennende zou het dus heel goed 2018 kunnen worden voordat je dit nieuwe Apple-product in huis hebt. De prijs is nu vastgesteld op $ 349.

 

 

 

 

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar