Terug naar Hoesjesfabrikant: 'Zo ziet de iPhone 8 eruit'
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Hoesjesfabrikant: 'Zo ziet de iPhone 8 eruit'

Door Laura Grootaarts20 juni 2017 19:092 min. leestijd0

Gisteren dook er in een Britse webwinkel een screenprotector op voor de iPhone 8. Vandaag doet diezelfde shop daar weer een schepje bovenop: Olixar – de maker van de screenprotector – lanceert nu al een complete productlijn voor Apple’s nieuwe iPhone. Wil je preorderen, dan kan dat al.

iPhone 8 hoesjes

iPhone 8 hoesjes

Het blijft niet alleen bij een screenprotector, vandaag zijn er ook verschillende hoesjes verschenen voor de iPhone 8. Op de bijbehorende productfoto’s zouden zowel de voorkant als de achterkant van de iPhone 8 accuraat worden weergegeven. MobileFun, de winkel die de hoesjes verkoopt, zegt dat Olixar ze heeft gemaakt op basis van ‘informatie en tekeningen die ze hebben verkregen via hun fabrikanten en contacten in het Verre Oosten.’ De gisteren opgedoken screenprotector kun je inmiddels preorderen. 9to5Mac kreeg bij navraag te horen dat de hoesjes gegarandeerd om de iPhone 8 passen.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Meteen bestellen?

Op de foto’s zien we een aantal veelbesproken geruchten over de iPhone 8 terugkeren. Aan de achterzijde valt de verticale dubbele camera op. Sommige van de hoesjes hebben een uitsparing, andere niet, dus het lijkt erop dat Touch ID niet aan de achterzijde zit. Aan de voorkant is te zien dat het toestel bijna compleet uit scherm bestaat: enkel aan de bovenzijde zit nog een randje met ruimte voor onder meer de selfie-camera en enkele sensoren. Alle iPhone 8-hoesjes van Olixar zijn te zien op de website van MobileFun. Meteen bestellen dan maar? Nou, wacht het even af: het zou natuurlijk nog altijd een grote reclamestunt kunnen zijn.

De iPhone 8 wordt naar verwachting aangekondigd tijdens een keynote van Apple in september. Lees alles over de iPhone 8 in ons iPhone 8 dossier.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar