Terug naar Hoes, skin, etui, map, cover of case voor iPad
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Hoes, skin, etui, map, cover of case voor iPad

Door Redactie iCreate8 februari 2010 08:393 min. leestijd0

Met de komst van de iPad kunnen consumenten zich verheugen op een stortvloed aan iPad accessoires. De fabrikanten staan letterlijk te trappelen om hun hoezen, tassen, skins, etuis, mappen, covers en cases uit te brengen voor jouw iPad.

iPad case van Apple
Deze zakelijke, zwarte map is direct na de onthulling van de iPad aangekondigd. De iPad case vouwt open als een multomap en biedt goede bescherming voor het Multi-Touch scherm. Vouw de klep naar achter en er ontstaat een standaard waardoor de iPad in twee posities op tafel kan staan. Op foto’s oogt de iPad case degelijk maar de heren van iLounge.com zijn gematigd enthousiast over de bouwkwaliteit:

“It looks and feels somewhat cheaper than any prior Apple-designed case for an iPod,
but it’s not terrible.”

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

De verwachte verkoopprijs is € 39,-

iPad Sleeve van Belkin

iPad is coming. Get ready.

Belkin komt met drie verschillende sleeves voor de iPad. De Vue Sleeve biedt ruimte voor de iPad en heeft een transparante pocket voor je accessoires. Het binnenwerk bevat een verstevigd paneel om het scherm te ontzien. Wil je meerdere accessoires meenemen dan is de forse Max Sleeve een betere optie. De simpele Grip Sleeve van Belkin huisvest alleen de iPad en heeft een eigenzinnig patroon. De sleeves zijn leverbaar in de kleuren paars en  zwart.

De verwachte verkoopprijs ligt tussen de € 29,99 en € 39,99

Invisible Shield van Zagg
Het is zonde om zo’n dunne iPad te verstoppen in een dikke sleeve of tas. De Invisible Shield lost dit op door de iPad te verpakken in een doorzichtige folie. De folie beschermt tegen krasjes en maakt de iPad minder glibberig. Ben je de folie zat, dan is deze zonder plakresten te verwijderen. Of dit onzichtbare schild van Zagg in Nederland verkocht wordt is onbekend, maar er verschijnen ongetwijfeld vergelijkbare producten van andere fabrikanten.

Casual Fabric Case van iLuv
Je kunt iLuv er niet van beschuldigen dat ze saaie, zwarte sleeves maken. De Casual Fabric Case is een hoes van duurzame stof die je iPad beschermt en complimenteert.  De iPad blijft veilig op zijn plek zitten dankzij een clip aan de bovenkant. iLuv heeft de smaak te pakken en brengt ook felgekleurde silicone cases voor de iPad. De verkoopprijzen van deze accessoires zijn nog niet bekend.

Elan Passport van Griffin

“Travel in style with Elan Passport, no matter where you’re headed.”

Heb je een auto met lederen bekleding en stoelverwarming? Dan is de Elan Passport echt iets voor jou. Deze map heeft namelijk een binnenwerk van microsuede (oeh, fancy). Volgens Griffin opent deze map als een boek en bescherm je de iPad door de klep weer te sluiten. Geniaal. Maar zonder dollen, op papier is de Elan Passport luxer, mooier en duurder dan de iPad Case van Apple. Hij kan alleen niet als iPad standaard gebruikt worden.


LA Robe iPad Allure van be.ez
Nog net op tijd om opgenomen te worden in dit overzicht komt be.ez met vier sleeves voor de iPad. In de kleuren zwart, mokka, vrolijk gestreept en rood/roze. De sleeves zijn gemaakt van memory foam dat na indeuken weer in model veert. Een rits aan de bovenkant voorkomt dat de iPad ontsnapt. Voor de MacBook (Pro) zijn soorgelijke sleeves van be.ez al lange tijd verkrijgbaar bij Apple Shops en Premium Resellers.

De verwachte verkoopprijs is € 29,95

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar