Terug naar Hitteprobleem nieuwe iPad is geen probleem
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Hitteprobleem nieuwe iPad is geen probleem

Door Daan Jeuken3 april 2012 11:242 min. leestijd0

De hitteontwikkeling van de nieuwe iPad leek na zijn lancering een issue te worden, maar inmiddels hoor je er al niemand meer over. Het probleem blijkt namelijk geen probleem te zijn: uit klanttevredenheidsonderzoek is gebleken dat 0 procent van de gebruikers echt last heeft van ‘de hitte’. Dat zal de concurrentie jammer vinden.

Geen heatgate

De afgelopen jaren is er geregeld een relletje ontstaan (of gecreëerd) rondom nieuwe Apple-apparaten. De bekendste was antennagate van de iPhone 4. Ook toen bleek echter uit klantenonderzoek dat het probleem minder groot was dan geschreeuwd werd: 7 procent van de eigenaars vond het een groot probleem, 14 procent een beetje een probleem. Dat is echter nog wel meer dan 20 procent. Een heatgate hoeft nu voor de iPad niet verwacht te worden: 0% van de eigenaars vindt het een groot probleem, slechts 4% vindt de hitte een beetje een probleem. Maar liefst 89 procent heeft totaal geen probleem met de ‘hitte’, of heeft het niet eens opgemerkt.

De iPhone 14 nu tot €7,50 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €7,50 korting per maand!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

Uiterst tevreden

Uit het onderzoek blijkt verder dat nagenoeg alle early new iPad-adopters razend tevreden zijn met hun iPad: 82% is erg tevreden en 16% behoorlijk tevreden. Toch nog 2% is enigszins teleurgesteld en afgerond niemand is ontevreden.

Op de vraag wat ze zo super awesome vinden aan de nieuwe iPad antwoord driekwart het Retina-display. Daarna volgen op ruime achterstand de lange batterijduur, 4G-mogelijkheden, de snelheid en de camera. Grootste minpunt aan de nieuwe iPad: de prijs.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar