Terug naar Hij kan zomaar vallen! $ 10.000 iTunes-tegoed
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Hij kan zomaar vallen! $ 10.000 iTunes-tegoed

Door Daan Jeuken17 januari 2011 14:582 min. leestijd1

Er staat een mijlpaal voor de deur van de iTunes Store. Het downloadaantal loopt namelijk hard richting het magische getal van tien miljard. Reden voor een mooie kassaprijs van Apple. Degene die deze jubileumdownload doet wint namelijk voor 10.000 dollar iTunes-tegoed. Daar kun je aardig wat apps voor downloaden.

Downloaden of invullen
De tien miljardste klant wint dus de hoofdprijs, maar om te winnen hoef je niet per se een app te downloaden. Je kunt ook simpel meedoen door een formulier in te vullen. In dit formulier hoef je enkel wat persoonlijke gegevens in te voeren en dat telt weer als een aankoop. Ben je dan de tien miljardste, dan win je het tegoed. Als je veel tijd over hebt kun je je uitleven op dit formulier, want je mag het 25 keer per dag invullen.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

T minus 6 days and counting
Je hoeft nog even geen haast te maken met het downloaden of invullen, want de teller staat (op het moment van schrijven) ‘pas’ op 9.852.103.000. Er zijn dus nog 147.897.000 downloads te gaan voor de magische grens is bereikt. Omdat ik bij het uitspreken van deze getallen hier op de redactie al hersenen hoor kraken zal ik even voorrekenen:

Een snelle steekproef leverde 18.000 downloads per minuut op. Dat betekent dat er nog 8.216,5 minuut te gaan zijn voor de tien miljard is bereikt. 8.216,5 minuut is 136,94 uur en dat zijn dus nog 5,71 dagen. 5,71 dagen zijn 5 dagen, 16 uur en 56,5 minuut. We tekenen op het moment van schrijven maandag 17 januari, 14.15. Deze berekening zou betekenen dat de hoofdprijs zaterdagochtend om 7.11 gaat vallen. Maar pin me er niet op vast.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Daan Jeuken

Voormalig Brand Manager iCreate. Maar kan het toch niet laten om zo nu en dan over Apple te blijven schrijven.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

1
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Stefan
Lezer
Stefan

In theorie gaat het natuurlijk steeds iets sneller, als er steeds meer potentiële app-gebruikers bijkomen. Maar ik weet niet hoeveel sneller het steeds gaat en of dat meer dan een minuut uitmaakt. Ik zou in ieder geval iets eerder de wekker zetten. Then again, als iedereen dat doet zou ik hem nog eerder dan “iets eerder” zetten. In ieder geval wordt het moeilijk mikken…