Terug naar Het nieuws van afgelopen week (week 5)
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Het nieuws van afgelopen week (week 5)

Door Redactie iCreate4 februari 2012 09:302 min. leestijd0

Wekelijks doen we ons best om zoveel mogelijk nieuwtjes naar buiten te brengen, zodat jullie op de hoogte blijven van alle ins en outs rondom Apple. Mocht je onverhoopt het nieuws gemist hebben, dan vind je hier een selectie van de berichten die je volgens ons gelezen moet hebben.

‘iPod nano krijgt zijn camera terug’

De iPod nano lijkt toch echt zijn camera terug te krijgen. De nano verloor de camera in 2010, toen het evolueerde tot een klein vierkantje, maar Apple blijkt deze camera toch weer terug te willen brengen. Apple lanceert de nieuwe iPod nano met camera in het voorjaar.

De iPhone 14 nu tot €7,50 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €7,50 korting per maand!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

‘Steve Jobs zette liever een plaat op dan zijn iPod’

Je zou wellicht verwachten dat Steve Jobs thuis graag naar zijn iPod luisterde, maar niets is minder waar. Muziek in mp3-formaat heel handig, maar gaat dit gemak ten koste van de geluidskwaliteit. Jobs luisterde liever naar muziek op vinyl dan naar digitale muziek.

‘Nieuw Apple-personeel werkt aan nep-producten’

Apple’s obsessie om alles geheim te houden gaat heel erg ver. Om het vertrouwen te winnen van de baas, werken nieuwbakken Apple-medewerkers geruime tijd aan nep-producten alvorens ze zich mogen bemoeien met de dagelijkse gang van zaken.

‘iPhone 5 in juni’

Hoewel de iPhone 4S in oktober werd gepresenteerd, lijkt Apple de opvolger weer in juni te introduceren. Tot aan de 4S werd elke iPhone in juni gepresenteerd, maar vorig jaar stapte Apple daarvan af.

‘Duitse rechter verbiedt iPad en iPhones’

Motorola heeft in Duitsland een patentzaak tegen Apple gewonnen. Apple mag de iPhone 3, iPhone 3GS, iPhone 4 en de iPads met WiFi en 3G niet meer verkopen, de iPhone 4S blijft vooralsnog buiten schot.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar