Terug naar Het nieuws van afgelopen week (week 13)
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Het nieuws van afgelopen week (week 13)

Door Redactie iCreate31 maart 2012 12:002 min. leestijd0

Wekelijks doen we ons best om zoveel mogelijk nieuwtjes naar buiten te brengen, zodat jullie op de hoogte blijven van alle ins en outs rondom Apple. Mocht je onverhoopt het nieuws gemist hebben, dan vind je hier een selectie van de berichten die je volgens ons gelezen moet hebben.

‘Alles is klaar voor de iPad mini’

Steve Jobs was van mening dat een scherm van 10 inch het minimum was voor een tablet, maar die mening lijkt nu te zijn achterhaald. Geruchten over een kleine iPad met een scherm van 7,85 inch duiken regelmatig op en inmiddels lijken alle lichten op groen te staan.

De iPhone 14 nu tot €7,50 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €7,50 korting per maand!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

‘Aanstellers mogen hun iPad terugbrengen’

Apple zegt toe dat Australische iPad-klanten die ontevreden zijn omdat ze hun iPad met 4G niet ten volste kunnen benutten, hun iPad mogen terugbrengen. De Australische mededingingsautoriteit was naar de rechter gestapt omdat Apple’s reclame-uitingen over de iPad ‘misleidend’ zouden zijn.

‘Ieder kind een iPad op de Steve Jobs-basisschool’

In Amsterdam werd recentelijk een bijzonder plan gepresenteerd voor de oprichting van Steve Jobs-basisscholen. Niet zomaar scholen die de naam van Steve Jobs dragen, maar scholen die de uitvinding van de iPad zien als ‘een nieuwe fase in de interactie tussen kind en virtuele wereld’.

‘iTV loopt vertraging op: lancering in 2013’

Hoewel we er allemaal van uitgaan dat de iTV eind dit jaar het levenslicht zal zien, denkt de Aziatische onderzoeksgroep CLSA hier anders over. Zij zeggen dat er vertraging is en het product pas in 2013 zal worden uitgebracht.

‘Werkomstandigheden Foxconn worden verbeterd’

De Fair Labor Association (FLA) is tot een overeenkomst gekomen met de Chinese fabriek Foxconn over de werkomstandigheden. De werktijden en de salarissen van de medewerkers van de iPad-leverancier worden aangepast en strikter in de gaten gehouden.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar