Terug naar Het nieuws van afgelopen week (week 10)
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Het nieuws van afgelopen week (week 10)

Door Redactie iCreate10 maart 2012 12:152 min. leestijd0

Wekelijks doen we ons best om zoveel mogelijk nieuwtjes naar buiten te brengen, zodat jullie op de hoogte blijven van alle ins en outs rondom Apple. Mocht je onverhoopt het nieuws gemist hebben, dan vind je hier een selectie van de berichten die je volgens ons gelezen moet hebben.

‘Bekijk de samenvatting van de keynote (video)’

Voor alle geïnteresseerden die de keynote gemist hebben, heeft Apple een video-registratie op de website gezet. Heb je geen tijd om de anderhalf uur durende presentatie te bekijken? Dan is er ook een samenvatting van anderhalve minuut beschikbaar.

De iPhone 14 nu tot €7,50 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €7,50 korting per maand!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

‘De nieuwe iPad’ 23 maart verkrijgbaar, vanaf € 479′

Apple heeft zojuist de nieuwe iPad onthuld. De naam is verrassend, hij heet gewoon iPad. De specificaties zijn wel spannend, zoals het Retina-display en de A5X-processor. ‘De nieuwe iPad’ is vanaf 23 maart in Nederland verkrijgbaar, vanaf € 479.

‘Nieuwe Apple TV met Full HD 1080p’

Apple komt met een nieuwe Apple TV met 1080p-ondersteuning. De films en televisieseries in de iTunes Store worden hierop aangepast en voortaan aangeboden in 1080p.

‘iOS 5.1 vanaf nu verkrijgbaar’

Tijdens de keynote werden niet alleen de derde generatie iPad en de derde generatie Apple TV gepresenteerd, ook iOS 5.1 werd gelanceerd. De nieuwste versie van iOS is inmiddels beschikbaar gesteld aan het grote publiek.

‘iTunes 10.6 kan 1080p weergeven’

Apple heeft versie 10.6 van iTunes gelanceerd. Dankzij de upgrade van de films naar 1080p-resolutie in de iTunes Store, kan het programma deze films en series vanaf nu in deze resolutie ook afspelen.

‘Apple past App Store aan voor iPad 3’

In aanloop naar het iPad-event, heeft Apple een aantal wijzigingen aangebracht aan de App Store voor de iPad. Zijwaarts scrollen is geïmplementeerd en ook is er (in de Amerikaanse Store) een nieuwe categorie toegevoegd: ‘Catalogs’.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar