Terug naar De 5 leukste artikelen van iCreate in 2015
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

De 5 leukste artikelen van iCreate in 2015

Door Daan Jeuken24 december 2015 11:043 min. leestijd0

We hebben in 2015 tien iCreate’s uitgebracht met in totaal dertig feature-artikelen. Ze zijn grofweg op te delen in drie categorieën: uitleg over Apple-programma’s, het bespreken van nieuwe producten en creatieve projecten. Hieronder zie je een paar van onze favorieten uit iCreate in 2015.

Foto’s beheren op al je apparaten

iCloud-fotobibliotheek

Er kan in het straatbeeld van 2015 niets meer gebeuren of je ziet hele meutes smartphones de lucht in gaan om alles vast te leggen. Apple biedt verschillende mogelijkheden om je foto’s te beheren op je iPhone, iPad en Mac, maar de veelvoud aan opties maakt het geheel alleen maar ingewikkeld. In deze feature in iCreate 69 leggen we alle opties uit, met de bijkomende voor- en nadelen van elk. Lees verder.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Maak kennis met Apple Music

Apple Music

We vinden Apple Music een ontzettend gave dienst, maar je kunt er zo veel mee, dat het allemaal wel wat uitleg kon gebruiken. Dat deden we in iCreate 70. Ook leuk: iCreate ook digitaal voor abonnees. Lees verder.

Nieuwe producten: Apple TV: Zo werkt de toekomst van tv kijken

Nieuwe Apple TV met afstandsbediening

We krijgen op de iCreate-redactie alle producten die Apple presenteert, dus op een gegeven moment raak je gewend aan al dat nieuws. De nieuwe Apple TV was anders. We waren weer eens ouderwets dolenthousiast over dit nieuwe product – veel leuke nieuwe functies voor betrekkelijk weinig geld. Daarom was het extra leuk om in iCreate 73 alle nieuwe functies uit te leggen. Lees verder.

Runner-up: Amazingertje: maak karaokefilmpjes

Microfoon

Tijdloos feestamuzement: karaoke! In iCreate 71 gingen we aan de slag met verschillende Mac-programma’s en draaiden we zelf karaokefilmpjes van onze favoriete hits in elkaar. Lees verder.

Dagboek met een Apple Watch

Apple Watch ervaringen

Als een van de eerste mensen op de wereld hadden we een Apple Watch bemachtigd. We deden hem om en hielden in iCreate 69 een dagboek bij. Lees verder.

Ook leuk: iCreate voortaan digitaal voor abonnees

We wilden het al jaren, maar in 2015 kwam het er eindelijk van: iCreate is voor abonnees ook gratis digitaal te lezen. Sinds dit jaar krijgen abonnees tegelijk met het verschijnen van elke uitgave een e-mail in hun postvak met daarin een downloadcode om de iCreate digitaal te lezen. Krijg jij deze mails nog niet? Zorg er dan voor dat je goede e-mailadres bij ons staat genoteerd. Ben je nog geen abonnee, regel dit dan alsnog! Momenteel betaal je 20 euro voor een jaarabonnement.

We blijven hard werken om onze digitale diensten te verbeteren, hopelijk volgt er in 2016 weer mooi nieuws.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Daan Jeuken

Voormalig Brand Manager iCreate. Maar kan het toch niet laten om zo nu en dan over Apple te blijven schrijven.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar