Terug naar 'Deze herfst dunnere MacBook Pro met Touch ID en OLED-balk'
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

'Deze herfst dunnere MacBook Pro met Touch ID en OLED-balk'

Door Laura Grootaarts24 mei 2016 09:372 min. leestijd0

Apple is momenteel druk bezig met de ontwikkeling van een grondig gereviseerde MacBook Pro. Het apparaat wordt een stuk dunner en lichter, Touch ID wordt ondersteund en boven het toetsenbord zit een OLED-scherm in de vorm van een balk. De informatie is vrijgegeven door Apple-analist Ming-Chi Kuo, wiens voorspellingen over het algemeen een heel eind in de juiste richting zitten. Bronnen van 9to5Mac bevestigen de uitspraken van Kuo.

OLED-balk, Touch ID en meer

De opvallendste wijziging is de langwerpige OLED-balk: deze komt bovenaan het toetsenbord en vervangt de fysieke functietoetsen die daar nu nog zitten. De vernieuwde MacBook Pro wordt uitgerust met usb-c- en Thunderbolt 3- aansluitingen. Touch ID wordt mogelijk ingebouwd in het apparaat: vorige week werd nog aangenomen dat de nieuwe MacBook Pro voortaan te ontgrendelen is met Touch ID op de iPhone, maar dat gerucht lijkt nu weer van tafel.

Nog even geduld

Het gaat om een upgrade voor de 13- en het 15-inch MacBook Pro. Kuo beweert dat er dan ook een 13-inch versie van de huidige dunne MacBook aan het assortiment wordt toegevoegd. Volgens Kuo blijft Apple vasthouden aan drie soorten MacBooks. De MacBook Pro is er voor het hogere marktsegment, de MacBook Air is het instapmodel. Daartussenin vinden we de MacBook, die is bedoeld voor het middensegment.

De iPhone 14 nu tot €348 korting!

De iPhone 14 nu tot €348 korting!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• 6 maanden Apple Music

Wil je de nieuwe MacBook Pro kopen, dan moet je nog even geduld hebben. Hij verschijnt naar alle waarschijnlijkheid pas in het vierde kwartaal van dit jaar. Mogelijk wordt hij volgende maand onthuld tijdens de WWDC, Apple’s conferentie voor ontwikkelaar die plaatsvindt van 13 tot en met 17 juni.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar