Terug naar Hartverwarmend Apple-verhaaltje
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Hartverwarmend Apple-verhaaltje

Door Redactie iCreate14 juni 2010 11:312 min. leestijd2

Begin jij de middag met een voetbalwedstrijd tegen Denemarken, of met een hartverwarmend Apple-verhaal? Weet wel, het verhaal gaat over de iPad, geweld en Steve Jobs. Niet per se in die volgorde:

Het verhaal draait om Stone, een Chinese Apple-ontwikkelaar. Hij werkt bij het bedrijf dat verantwoordelijk is voor QQ, Het Chinese equivalent van MSN. Apple nodigt hem uit om aanwezig te zijn bij de World Wide Developers Converence (WWDC) in San Fransisco. Stone is een gadgetfreak en neemt zijn iPad mee op de reis. Deze reis pakt echter pijnlijk uit, want hij wordt in Amerika overvallen. In een gevecht met de schavuit kneust Stone een rib en gaat zijn iPad aan gruzelementen.

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

Stone geeft niet op en brengt de iPad naar de Apple Store om hem te laten repareren. Een medewerker van de Apple Genius Bar hoort zijn verhaal aan en reageert verrassend: ‘Ik repareer de iPad kosteloos’. Hoe? Door Stone direct een nieuw exemplaar aan te bieden. Dat is nog eens service.

Dit verhaal krijgt tot slot nog een staartje: Stone ontvangt een mailtje van Steve Jobs persoonlijk. Steve wenst hem nog een veilige reis in een kort maar krachtig bericht: ‘Safe travels home’.

Zo, en dan nu voetbal kijken.

Nieuwste iPhone 2022: meld je nu aan en mis niks over de laatste releases

Nieuwste iPhone 2022: meld je nu aan en mis niks over de laatste releases

Nieuwsgierig naar meer? Schrijf je in bij KPN en ontvang exclusieve updates

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

2
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Erkan
Lezer
Erkan

trap er niet wat apple doet .ik heb een imac gekocht vorig jaar mei en nu zit ik met gebakken peren want apple service heeft eerst mijn imac zo genaamd gemaakt , en stuurt me pc beeld opgepoets terug en tot mijn verbazing kom ik achter dat mijn imac strepen en waas op beeldscherm laat zien dus voor de tweede keer terug opgestuurd na 4 weken zeggen ze ,mnr door roken is uw garantie vervallen , u moet een bedrag van 750 euro betalen voor reperatie of terug nemen zonder reperatie en laatste mogelijkheid is afstand van mijn pc nemen… Lees meer »

Erkan
Lezer
Erkan

trouwens zon ipad kan ik ook wel weggeven als men van imac gebruikers het garantie niet toe kenne ,doordat ze roken ..tel is uit hoeveel imacs zijn verkocht aan rokende mensen en als die personen problemen krijgen met waazigbeeld in hun imac DOOR ROKEN vragen ze 750 euro ,
of afstand nemen doordat ze doorkunne verkopen naar china !!
pfff dat noem ik nog eens oplichting van APPLE!