Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Dit zijn jullie 5 favoriete iPhone-tips van deze maand

Auteur: iCreate
0 reacties
beste iPhone tips

Op icreatemagazine.nl verschijnen vrijwel dagelijks nieuwe en handige tips, om nóg meer uit je iPhone te halen. Dit is jullie top 5 van april: met onder meer een trucje dat helpt om sneller te typen en een manier om te ontkomen aan die vervelende groepsgesprekken in WhatsApp.

Lees verder na de advertentie

1. Meerdere iPhone-apps tegelijk verplaatsen

Wil je orde brengen in de chaos van app-icoontjes op je startscherm? Dan hoef je de apps niet een voor een te verhuizen. Met een handigheidje verplaats je meerdere apps tegelijk. Bekijk hieronder de video of lees het hele artikel over meerdere iPhone-apps tegelijk verplaatsen.

2. Zo weiger je een groepsgesprek in WhatsApp

Zit je eenmaal in een groepsgesprek in WhatsApp, dan is er geen houden meer aan. En het gesprek verlaten wordt vaak als onbeschoft gezien. Voorkomen is beter dan genezen en sinds deze maand kun je een groepsgesprek bij voorbaat al beleefd afslaan. Zo weiger je een groepsgesprek in WhatsApp.

kooptip

3. Bellen via wifi activeren op je iPhone

Bellen via wifi

Dat de huizen en kantoorpanden anno 2019 bijzonder goed geïsoleerd zijn, heeft natuurlijk voordelen. Maar er is één groot nadeel: mobiel ben je soms nauwelijks bereikbaar. Maar er is een oplossing (anders dan uit het raam gaan hangen): zo kun je bellen via wifi.

4. Sneller zoeken in Safari

Een tijdje terug kwam iOS 12.2 uit, en daarin zit een charmante nieuwe functie die je zomaar over het hoofd zou kunnen zien. En dat is zonde, want het helpt je om een Google-ninja te worden. Zo kun je sneller googelen in Safari.

5. Met dit spatiebalk-trucje kun je sneller typen

Als je typt op de iPhone, kun je maar beter geen tikfouten maken. Want het is nogal een gepriegel om de cursor op de juiste plek te krijgen en je typo te herstellen – tenzij je dit superhandige spatiebalk-trucje in de vingers hebt. Bekijk de video hieronder of lees Dit geheime iPhone-trucje bespaart je veel tijd tijdens het typen.

Meer van dit soort tips lezen? Meld je aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!