Terug naar Dit zijn de 4 leukste iOS-games met Guardians of the Galaxy-helden
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Dit zijn de 4 leukste iOS-games met Guardians of the Galaxy-helden

Door Koen van Ekeren1 mei 2017 16:223 min. leestijd0

De nieuwe film Guardians of the Galaxy Vol. 2 is momenteel een hit in de Nederlandse bioscopen. Voor wie niet genoeg krijgt van de superhelden zijn er verschillende Guardians of the Galaxy-apps in de App Store. We zetten de vier leukste op een rijtje.

1. Marvel’s Guardians of the Galaxy TTG

Guardians of the Galaxy-apps

Op 18 april lanceerde gameontwikkelaar Telltale de eerste aflevering van een vijfdelige iOS-game van Guardians of The Galaxy. Het spel is gebaseerd op de film, maar vertelt zijn eigen verhaal. Net als de andere games van Telltale – zoals Game of Thrones en The Walking Dead – is het spel een interactief verhaal, waarbij de game zich laat sturen door de keuzes die de speler maakt.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

In de game zien we de bekende helden Star-Lord, Gamora, Rocket Raccoon, Drax en Groot. Zij duelleren in de eerste aflevering met de superschurk Thanos en andere slechteriken om mysterieuze en krachtige artefact. Je kunt het eerste deel, dat 4,99 euro kost, nu downloaden in de App Store. Het is nog niet bekend wanneer de andere afleveringen verschijnen. Hieronder zie je de gametrailer:

2. Marvel Contest of Champions

Marvel Contest of Champions

In het populaire Marvel Contest of Champions vecht je met alle bekende superhelden van Marvel, inclusief de gekke crew van Guardians of the Galaxy. Hier ga je de strijd aan met boosaardige schurken, waaronder de bevreesde Thanos. Ook neem je het op tegen een mysterieuze kosmische bedreiging om een totale ondergang van het Marvel-Universum te voorkomen. De app is gratis beschikbaar in de App Store.

3. Marvel Future Fight

Future Fight

De vechtgame Marvel Future Fight is vergelijkbaar met Marvel Contest of Champions. In het spel komen bekende helden als Spiderman, Iron Man en Hulk voorbij, evenals de helden van Guardians of the Galaxy. Hier stel je een superheldenteam samen en vecht je met allerlei vijanden om het universum te redden. Ook dit spel kun je gratis downloaden in de App Store.

4. Marvel Puzzle Quest

Puzzle Quest

Houd je naast Guardians of the Galaxy ook van puzzelen? Dan is de gratis iOS-game Marvel Puzzle Quest zeker wat voor jou. In de game creëer je rijtjes van diamanten om je aartsvijanden uit te schakelen en stel je je Marvel-droomteam samen. In de uitgebreide app verbeter je de eigenschappen van je personages en kun je in toernooiverband de strijd aangaan met je vrienden.

Heb je de film nog niet gezien in de bioscoop? Bekijk dan alvast de trailer!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Koen van Ekeren

(Web)redacteur van iCreate. Haalt met zijn iPhone met gemak een schermtijd van drie uur. Laat die functie op de Mac liever uit.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar