Terug naar Grotere hallen op Apple-campus duiden op auto-ontwikkeling?
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Grotere hallen op Apple-campus duiden op auto-ontwikkeling?

Door Sven Lamers18 februari 2015 14:532 min. leestijd0

De bouw van de nieuwe Apple-campus is al in volle gang, maar volgens nieuwste informatie verandert nog het een en ander aan het ontwerp. Zo is bekend geworden dat Apple spontaan besloten heeft om de grootte van een aantal productiehallen uit te breiden. Op zich is dat geen nieuws, ware het niet dat laatst al die geruchten over een elektrische auto van Apple zijn opgedoken.

Ontwikkeling van grotere producten

Concreet gaat het over het zogeheten Tantau Development-gedeelte, een ‘klein’ stukje van de campus ten zuiden van het hoofdgebouw. De plannen voor dit complex werden afgelopen najaar veranderd zodat in de toekomst ook de ontwikkeling van grotere producten mogelijk is. Het hoogste gebouw in dit gedeelte van de campus zal vier etage’s hebben en in totaal omvat het bereik zo’n 28.000 vierkante meter.

In theorie zou het hierin mogelijk zijn om een auto te ontwikkelen en te bouwen. Anderzijds is Apple ook bezig met de ontwikkeling van CarPlay en het verbeteren van zijn kaartdienst. De uitbreiding van het complex zou ook voor deze twee doeleinden zijn bedoeld.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €325 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Campus Tantau

Apple Campus 2

Tantau Development zal in totaal ruimte bieden aan 2200 werknemers en 1740 parkeerplaatsen. Dat is veel minder dan het ringvormige hoofdgebouw, waar 12.000 mensen moeten kunnen werken. Het bouwproject moet eind 2016 zijn afgerond en dan Apple’s nieuw hoofdkwartier gaan worden.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar