Terug naar ‘Grootste nieuwe iPhone heet iPhone XS Max’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘Grootste nieuwe iPhone heet iPhone XS Max’

Door Laura Grootaarts6 september 2018 10:402 min. leestijd0

Over minder dan een week vindt Apple’s iPhone-event plaats. Apple presenteert dan waarschijnlijk maar liefst drie nieuwe iPhone-modellen. Het spectaculairste model gaat iPhone XS Max heten, zo beweert onder meer BGR.

iPhone XS

iPhone XS Max

Apple gaat dit jaar een nieuwe iPhone met oled-scherm uitbrengen, in twee formaten (5,8 en 6,5 inch). Vorige week kwam de naam iPhone XS al naar buiten. De laatste jaren kreeg de grootste van de twee iPhone-modellen het labeltje ‘Plus’ achter de naam geplakt, maar in 2018 stapt Apple af van die traditie. Eerst werd nog gedacht dat beide nieuwe modellen iPhone XS gaan heten. Net zoals bij de iPad Pro, die ongeacht het formaat ‘iPad Pro’ heet. Apple laat de toevoeging ‘Plus’ inderdaad voor wat het is, maar komt met een heel nieuwe naam voor het premium 6,5-inch model: de iPhone XS Max. BGR claimt de informatie ontvangen te hebben uit twee verschillende bronnen.

Nieuwe iPhone-modellen

Naast de iPhone XS Max, presenteert Apple volgende week waarschijnlijk ook de 5,8-inch iPhone XS. En dan is er ook nog de 6,1-inch iPhone 9. Die is een stuk goedkoper, omdat hij een lcd-scherm krijgt in plaats van een oled-scherm. Ook moet deze iPhone het doen met een enkele in plaats van een dubbele camera.

Apple-keynote

Volgende week woensdag 12 september horen we meer over de nieuwe iPhone 2018. Apple geeft dan om 19.00 uur Nederlandse tijd een keynote. Wil je op de hoogte blijven, volg ons dan op Twitter via @icreate_NL.

Wekelijks Apple nieuws in je mail

Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws, tips & aanbiedingen!
iCreate 121
iCreate 121
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar