Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

‘Grootste nieuwe iPhone heet iPhone XS Max’

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
iPhone XS wallpaper


Lees verder na de advertentie

Over minder dan een week vindt Apple’s iPhone-event plaats. Apple presenteert dan waarschijnlijk maar liefst drie nieuwe iPhone-modellen. Het spectaculairste model gaat iPhone XS Max heten, zo beweert onder meer BGR.

iPhone XS

iPhone XS Max

Apple gaat dit jaar een nieuwe iPhone met oled-scherm uitbrengen, in twee formaten (5,8 en 6,5 inch). Vorige week kwam de naam iPhone XS al naar buiten. De laatste jaren kreeg de grootste van de twee iPhone-modellen het labeltje ‘Plus’ achter de naam geplakt, maar in 2018 stapt Apple af van die traditie. Eerst werd nog gedacht dat beide nieuwe modellen iPhone XS gaan heten. Net zoals bij de iPad Pro, die ongeacht het formaat ‘iPad Pro’ heet. Apple laat de toevoeging ‘Plus’ inderdaad voor wat het is, maar komt met een heel nieuwe naam voor het premium 6,5-inch model: de iPhone XS Max. BGR claimt de informatie ontvangen te hebben uit twee verschillende bronnen.

Nieuwe iPhone-modellen

Naast de iPhone XS Max, presenteert Apple volgende week waarschijnlijk ook de 5,8-inch iPhone XS. En dan is er ook nog de 6,1-inch iPhone 9. Die is een stuk goedkoper, omdat hij een lcd-scherm krijgt in plaats van een oled-scherm. Ook moet deze iPhone het doen met een enkele in plaats van een dubbele camera.

Apple-keynote


kooptip


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

Volgende week woensdag 12 september horen we meer over de nieuwe iPhone 2018. Apple geeft dan om 19.00 uur Nederlandse tijd een keynote. Wil je op de hoogte blijven, volg ons dan op Twitter via @icreate_NL.

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!